Türkiye - ABD İlişkileri

Başlatan SKYWOLF, 02 Aralık 2012, 11:59:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sıkıntı F-35le kalsa sıkıntı olmaz zaten, sosyal medyadaki yorumlar değerlendirildiğinde, görüşmeden insanlar genel olarak rahatsız.
Linkback: Ynt: Türkiye - ABD İlişkileri

Hiçbir işe yaramamış görüşme.

Ne F-16V ne F-110/F-404 motor ne de F-35...

Elde var sıfır... Bi dolu da para kaptırmışız Trump'a...

Havuz medyası da gorevleri gereği ziyareti pohpohlama derdinde...

Bir beklentim baştan beri yok gorusme olmadan olan iletimde yazdım zaten de, fazla birşey alinamayacagini biz bile biliyorken inşallah fazla şey vermedik...

Bizim basin ile gerçekten ne var ne yok anlamak imkansız zaten

Bir tarafa bakilirsa gumruk vergisinden nadir elementlere, uçak siparislerinden heybeli adaya kadar herseyi verdik...

Diğer tarafa baklirse 100 F35, 1000 F16 envantere girdi..Suriyede vilayet olarak bize bağlandı

Oturdum Trump'i dinledim Ingilizce olarak adam Ingilizce bile doğru durust derdini anlatamiyor...standart benden önce taș devriydi ben geldim Herşeyi çözdum...

ABD vatandaṣlarina acidim valla

Baska dikkatimi çeken konuda hiçbir yabanci basin mensubu bizle alakali bir soru sormadi, hep iç isleriyle alakali sorular...
What is steel compared to the hand that wields it?

Şimdilik anladığım, Suriye konusunda abd sorun çıkarmayacak, doğu Akdeniz enerji kaynakları paylaşımı&deniz yetki alanları husısunda karşımıza çıkmayacak.

Ne dedi bu şimdi?Bir de önemli bir şey anlatacakmış gibi video çekmiş.

Savunma sanayi için beklediğimiz hiçbir müjde gelmedi...

Adamlar afedersiniz kıçı kırık F-16'yı bile vermiyor...

Bizimkiler gelsinler Türkiye'ye , gerçekten artık diğer alternatiflere baksınlar...

Türkiye bu kadar naz çekecek bir ülke de değil...

İsveç-Finlandiya Nato üyeliğini de yedirdiler bize , Nato veto kozumuzu bile oynayamamışız maalesef.

F-16'yı bizimkiler kendi isteğiyle beklemede tutuyor gibi geliyor bana.

F-35 konusunda bir şey çıkıp çıkmayacağı bekleniyor olabilir...EF alımıyla belki ihtiyaç da kalmamış olabilir.

F404 ve F110 tedariki şuan bizim için daha önemli bir mesele.

Hocam kasımda F-16'lar için peşinatı yatırdık dedi savunma bakanı...

Aşağıda F-16 konusunda soru işareti uyandıran tartışmalar var...

Peşinat yatırıldıysa LOA (Letter of Offer and Acceptance) imzalanmış olması gerekir, LOA iki tarafın önerilen askeri ekiman ve sistemin konfigurasyon ve adetlerinde, teslim tarihinde vs anlaştığı anlamına gelir. Pesinat yatti ise bundan sonra top FMS'yii yürüten ABD de olmalı.

LOA'dan sonra ABD Savunma Bakanlığı ile Lockheed Martin arasında sözleşme imzalanmış olması gerekirdi, buna dair bir haber de çıkmadı ( Arda Mevlütoğlu)

Adamlar hileli seçimleri bizden daha iyi biliyorlar deyip gözdağı bile verdi, rüşvet ve komisyonları vermiyecektikde ne yapacaktık ....

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat