EF2000 EUROFIGHTER TYPHOON

Başlatan Felix, 07 Nisan 2009, 22:01:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Levent bey önceden bayağı sabırlı ve nazik bir adammış. Ben dayanamazdım hakan kılıçın ha bire araya girip lafı bölmesine. :) :)  sonradan ne olduysa bu aralar bardağı taşmış herhalde.

Dedikleri de o zaman ki şartlara göre bence de doğru ayrıca. Zaten önceki sayfadaki eleştirime de öyle başladım; şartlar değişti, esnek olmak lazım.

Üstelik artık olursa nasıl olur tartışması yapmıyoruz. İmzaladık alıyoruz. Artık konuşmamız gereken en iyi şekilde nasıl kullanırız.

Ben böyle düşünüyorum.

Arkadaş sen pilot değilsin bir şey değilsin. Nasıl bu kadar iddialı laflar söylenebiliyor anlamıyorum. Uçaklar sürekli gelişen teknolojiler. Her bir 3-5 senede bambaşka evrelere geçiyorlar, değişiklikler oluyor. Bunlar her hafta kapışıyorlar da biz mi bilmiyoruz? Demem o ki kim ki bu kadar iddialı laflar söylüyorsa bilin ki bir çıkarı vardır. Kişisel tatmin de bir çıkar sayılır ama karşında boş olmayan insanlara karşı da sürekli aynı tavır gösterirsen insan başka şeyler düşünüyor. Ben bunu bu Beyefendi özelinde söylemiyorum, genel olarak böyle düşünüyorum.

Levent Özgül bence farklı bir ses bu yüzden iddaa ettiği şeyleri beğeniyorum yada tartışılması taraftarıyım söyledikleri şeyin yalnız birşeyini kabul edemiyorum kendisi gibi düşünmeyenleri cahil ilan etmesi

Çok konuşan, hızlı konuşan ve de ağzında söylediği sözlerin yarısını yutan adamı sevmem. Hakan Kılıç'ın videolarını onun için izlemezdim. Bu on kat beter. Dayanamadım ilk dakikadan sonra bıraktım.

Tolga Özbek bu konuda çok iyi. Net ve tane tane konuşarak, karşısındakinin sarfedilen sözleri hazmetmesine zaman bırakıyor.

Hatiplik 1 dakikaya kaç kelime sıkıştırmak değildir. 1 dakikada karşındakinin anlayacağı yöntemle, net ve en kısa ve öz bir şekilde fikirlerini aktarabilme sanatıdır.

"Füze/bomba kamyonu" nitelemesi güzel olmuş... F-4 gibi , ne yüklersen yükle taşır maaşallah

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat