EF2000 EUROFIGHTER TYPHOON

Başlatan Felix, 07 Nisan 2009, 22:01:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#2130
Alıntı YapRamjet motorlu hava-hava füzelerin dual-pulse göre daha iyi olduğunu kanıtlayacak veri ortada yok. Aksine Paki-Hindu savaşında dual-pulse motorlunun üstün olduğu teyit edilmiştir. Devamlı tekrarlıyorum, ramjet motorlu hava-hava füzesi iyi olsa idi ABD, Çin ve Rusya onu seçerdi. EF alıyoruz, yanında Meteor gelecek onun için ramjet motorlusu daha iyi demek gözü dönmüş fanatik birisine benzer.

Alıntı YapHep varsayımlar ile Meteor'u korumaya gerek yok. Modernize edilecekmiş, ucuna AESA monte edilecekmiş, sonra daha güçlü olacakmış gibi. Ruslarda bir laf vardır "ninemin çüküsü olsa idi dedem olurdu". Anten radarı ile dede olamaz, ancak kız olur...

Ayda ortalama bir askeri hava aracı kaybedecek kadar beceriye sahip olan Hindistan Hava Kuvvetleri'nin Pakistan karşısındaki hezimeti için sadece Meteor füzesini sorumlu tutmak bana pek mantıklı gelmiyor. Her sistemin avantajları ve dezavantajları bulunuyor. Sürekli gelişme ile dezavantajlar ortadan kaldırılırken aynı zamanda karşı sistemler de sürekli geliştiği için yetersizlikler oluşabiliyor. Bunun sonu yok. Bu nedenle şu en iyisi, diğerleri işe yaramaz demenin de kimseye faydası yok!

Ayrıca Marmara yazdıklarının farkında mısın? Konuyla ilgili arkadaşlar teknik bilgilerini de paylaşarak gayet güzel tartışıyorlar. Yaşça senden çok daha büyük ve son derece nezakete dikkat ederek engin bilgilerini bizlerle paylaşan değerli üyemizin iletilerine yukarıdaki  son derece yakışıksız ifadeleri kullanarak karşılık vermekle tartışmanın kalitesini düşürmeyi kendine nasıl yakıştırabiliyorsun! Çocuk değiliz değil mi? Bizimle aynı fikirde olmayanlara böyle kaba cümlelerle saldırmaya ne gerek var!

Hep böyle yapıyor ve insanlar tepki gösterince de şikayet ediyorsun. Bence diğerlerinin yazdıklarını ve kendi paylaşımlarını karşılaştırarak bir değerlendir bakalım! Acaba böyle mi olmalı tartışma, yoksa çok daha farklı, gerçekten herkesin keyif alabileceği şekilde olabilir mi?
Linkback: Ynt: EF2000 EUROFIGHTER TYPHOON
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com


Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat