HÜRJET Jet Eğitim Uçağı Projesi

Başlatan AVCI, 09 Haziran 2010, 14:35:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mockup yapimi haftalar surer (mockup'un detaylarina gore bu sure degisebilir).

Akincinin mock up'u hemen hemen tamamlandi bile Mesajı Paylaş

Mühendislik anlamında bir faydası vardır her halde. Tasarım sürecinde ne işe yarayacak bu 1:1 modeller. Yerleştirme için mesela. Mesajı Paylaş
beğen

Modeller sayesinde hava direnci veya manevra tahminleri yapılabilir. Mesajı Paylaş

Basın ve halk desteği de alınmış oluyor, ileriye dönük gençlerin havacılığa ilgisi de artırılmış oluyor. Fuarlara da götürülüyor ve işte bu olacak demiş de oluyor firmalar. Mesajı Paylaş

Yer testleri için yapılan model. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bir mockup ile yer testleri?

Bence bunun butun gorevi tipki gecen IDEF't gordugumuz T_625 mockup'u gibi fotograflara cikmak Mesajı Paylaş

Dün nerede okudum bilmiyorum, 13,5 boy 11,5 kanat diyordu bir afalladım... Oldum olası bu modeli F-50 Golden Eagle benzetmiştim açtım baktım Hürjetin kanatı 1,5~2m daha uzun...Uzun geniş kanat enteresan bence iyide...

Hür jet'in bu modelinin üstten görüntüsü gören veya bilen varmı? Mesajı Paylaş

Tek motorlu ve tek dikey kanatlı olacaktı Mesajı Paylaş

hürjetin fotosu bile cikmazi Türkiyenin kurur verici bir olayidir

ileride gelistirilecektir  alanlarda olacaktir

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz