Venezuela'ya hava saldırısı: "Talimatı Trump verdi"

Başlatan fırtına06, 03 Ocak 2026, 11:57:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Denizci herkez değil, herkes o kelime.

Adalatli olmayan her yapı yıkılmaya mahkumdur! Gücü adaletle kullanırsan bundan herkes fayda sağlar. Bu kısmı iyi oku. GÜCÜ ADALETLE KULLANIRSAN BUNDAN HERKES FAYDA SAĞLAR!!! Adaletli olduğunda sen zorlansan bile yanındakiler sana destek olur! Çünkü fayda sağladıkları sistemin çökmesini, o faydanın başkalarının eline geçmesini istemezler. Gücü adaletsiz kullanırsan herkes yüzüne güler ama en ufak teklemende tepene çıkar.

Güç, adaletsiz kullanıldığında sürdürebilirliği tartışılır. Öyle olmasa bugün Avrupa'yı Naziler yönetiyor olurdu! Verdiğin Osmanlı örneği ve niceleri halen varlığını sürdürüyor olurdu. Adaletten sapan ve yozlaşan her yapı hızla gücünü kaybeder ve yok olur. Bu kadar net. Hayatın, dünyanın kuralı budur! Gücüm var, istediğimi yaparım, kimse karşı koyamaz diyenlerin hepsi tarih oldu, hepsi yok oldu!
Linkback: Ynt: Venezuela'ya hava saldırısı: "Talimatı Trump verdi"
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

ABD ayakta;

Ve sadece içerden cökertilebilir...

Ayrıca Dünya sahnesine her çıkan güç bunu adaletine değil adaletsizliğine borçlu...

yanımdakiler adaletli olduğum için sistemin çökmesine izin vermezler değil,doğrusu kendi çıkar ve menfaatleri gereği yanımda durur,yanımda durmalarının bir fayda etmediğini anladıkları anda kıçıma bir tekmeyide onlar vurur üzgünüm ama gerceği bu .....

Peki diktatör olan Kaddafi halkına ve çevresine hertürlü imkanı vermesine rağmen neden en yakınlarınca ve kıymet verdikleri tarafından öldürülmedi mi?

Cesar'ı sırtından bıçaklayan brütüs değil mi?

ABD gibi olucan buna bir iş gibi bakıcan ona göre taahhüt,imtiyaz ve çıkar,menfaat vericeksin adalet,bağlanma,sahiplenme gibi insanı olan duygusal açıdan konuya bakmıyacaksın...

Ayrıca kaynaklar sınırlı herkes fayda göremez sistemin anahtarını ve kilidini tutanlar menfaat sağlasın yeter

Karşında en yakın bildiği insanların tarafından ihanete uğramış biri var haberin olsun başkan....

Başkan düşüncelerin yanlış değil demiyorum,sadece günümüz ve acımasız dünyası ile rasyonel olmayan düşünceler olarak gördüğümü söylüyorum

Ayrıca gücü olan ve güç yetiren istedigini yapıyor ve biz sadece izliyoruz ve kınıyoruz benden söylemesi

İş şu cümleye dönüyor;

Yapabilenler yapar,yapamayanlar sadece konuşur...

Kızma sakın felsefe yapıyoruz

Sen olması gerekeni söylüyorsun

Ben ise realiteden bahsediyorum
Herşey kızılelma için

Maduro gider abd usahi olmayan baska biri gelir

sikinti yok

Herşey kızılelma için

Hala okuduğunu anlayamayıp aynı şeyleri tekrar ediyorsun. Tabi ki etrafındakilerin çıkarı olacak. Oraya kocaman harflerle yazdım. Gücü adaletle kullanırsan bundan herkes fayda sağlar. Ama gücü sadece kendi çıkarların için kullanırsan, yani adaletten uzaklaşırsan o zaman kimse yanında durmaz. Realite budur!

Eğer gücü Trump gibi saçmalamak için kullanırsan, bir gün Grönland'ı alalım, ertesi gün Kanada'ya çökelim, öbür gün Venezüella'yı yönetelim, sonraki gün Meksika'yı tehdit edelim, canı sıkılınca Gazze'ye yerleşelim vs o zaman kimse yanında durmak istemez. Her geçen gün kan kaybedersin. Sonunda bir yerde patlarsın!

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Asıl Trump'ı bekleyen tehlike bu sene yapılacak ara seçim. Kasım ayında eğer senato ve temsilciler meclisinde demokratlar çoğunluk olursa muhtemelen Trump için bir azil süreci başlatılacak. Trump tam bir deli gibi davranıyor. Her yeri istediğini söylüyor. Herkese posta koyuyor, herkese sallıyor. Dünya ülkeleri de artık bu deliden 1 senede bıktı. Mecliste çoğunluk giderse işi zor. Azil süreci kaçınılmaz olacak. Sonraki dönemde aday da olamayacağını düşünürsek başkanlığı biter bitmez Demokratlar kazanırsa çok feci cadı avı başlatırlar ve Trump iktidarının tüm üyelerine dava açılır.

Maduro'yu tıpkı timur'un yıldırım'ı kafeste sergilemesi gibi, maduro'yuda ABD sokaklarında sergilemişler....
Herşey kızılelma için

"Gücü ele geçiren herkes bir zaman sonra soysuzlaşır"

Kim söyledi unuttum ama tam da Trump için söylenmiş bir söz...

Şimdi bu Trump'ın Hitler veya Putin'den farkı ne?

Trump'ın tek korkacağı şey bu hareketinin anketlerde ABD halkı tarafından ne kadar destekleneceği.

Gazze'de Netanyahu desteğiTrump'ın puanlarlarını düşürdü bu son olayda da puanları düşerse bir sonraki çılgınlığını  önleyebilir.

Yoksa bu manyağın önünde kimse duramaz.

Bu arada Venezuela'yı koruyan Çin radarlarının fos çıkması da Dünya için büyük tehlike.
ABD gibi bir gücü tek durdurabilecek ordu olan Çin'in büyütülen teknolojisinin foslaması Trump'ın cüretkarlığını iyice artırır.

Herşey kızılelma için

Herşey kızılelma için

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat