Anka3

Başlatan tumucin, 28 Mart 2023, 17:10:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vardır veya olacaktır elbet.

Zaten Yazdım ya yukarıda "ya da uyduyla haberleşebildiğin,komut verebildiğin ,yere kadar uçarsın" diye..

konunun özü o değil.
Linkback: Ynt: Anka3

Ben sizi anladım sn.Mehmet75

Direk düz uçulacak diye bir mana yok demek istemişsiniz

Bazen 1000 km uzaklıktaki bir hedef için oraya varmak adına tehditlerden ve düşman tahkimatından kaçınmak adına farklı rota ve lokasyon kullanarak gittiğiniz için 1000 km uzaklıktaki hedefe belki 2000 km lık bir yol izlemeniz gerekebilir

Yada satcom bağlantısı kopabilir bu ucağı komuta edecek ve iletişim kurabilecek başka bir platforma ihtiyaç duyabiliriz bu yüzden maksimum mesafe menzili tam olarak kullanabileceğimiz manasına gelmiyor,demişsiniz

Doğru mu anladım?
Herşey kızılelma için

Bance yapay zeka bunları aşar. Hafızaya yüklenebilecek arazi ve fotoğraf bilgileri ile uydu bağlantısı, komut kapasitesi işleri rahatlıkla yapabilecekler diye düşünüyorum.

Ben de 2500 km+ hesapladım. Basit hesap, 8000 km menzili 3 e böldüm.

hava hava füzesini atisini  yapmasini bekliyoruz

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat