HÜRJET Jet Eğitim Uçağı Projesi

Başlatan AVCI, 09 Haziran 2010, 14:35:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gripen E serisi, yine General Electric tarafından geliştirilen yeni ve daha güçlü bir turbofan motor olan F414-GE-39E'ye sahiptir.

JAS 39 GRİPEN:F414-GE-39E turbofan motor

13.000  lbf (57,8  kN ) askeri itme gücü
22.000 lbf (97,9 kN) art yakıcı ile

HÜRJET : General Electric F404-GE-102 turbofan motor

11,000 lbf (48.9 kN) asgari itki
17,700 lbf (78.7 kN) artyakıcılı

Linkback: Ynt: HÜRJET Jet Eğitim Uçağı Projesi

Temel Kotil bir ara Hürjet'e İtalyan aesa radar takacağız demişti hatırlıyorum...

Başta öyleydi, ama değişti

14 Mayıs 2023 tarihli bi haberden alıntı,

Geniş geniş konusuyorlar,unutulur hatirlanmaz saniyorlar.Üzerine fuzeyi nasil takiyorsun acaba ? Anlastin mi abd ile ? He anlastin ama gizliyse ben mutlulukla özür dilerim zamanı gelince.Yok oyle degilse,niye söyluyorsun bunu? Haberi izleyen oyle sansın yeter yani.

Yalnız birşey söyleyeyim sallıyorlar yada sallamıyorlar orası ayrı bir konu
Fakat hürjetin burun konisi büyütüldü,boşyere böyle bir işe kalkışılmaz heralde

Hürjet'e tek bir muhimmat entegrasyonu yapmadan dahi onu çok guclu bir parca olarak kullanabiliriz.Ordusunu,kendi EH,SYS ve ağ destegi gibi güncel kabiliyetlerle,yine kendi kabiliyeti ile donatan ülkelerin bu ve benzeri bazı lüksleri vardır.Erken ihbar ucaklari da muhimmat tasimiyor,esasen birinci kural farkındalıktır! Digerleri ardından gelir..
  Awacs ile görüp F16 ile vurabiliyorsan...Gerisini sizlerin hayal gucune, ordunun ise gerceklerine bırakalım.

Daha önce de birkaç kez yazdım, yeni motor geliştirilmesi uzun süreli bir iş.

İki adet TF-10000 ile fakirin f18'i tarzında çift motorlu ve uçak gemisinde de kullanılacak yeni bir Hürjet2 yapmak daha kısa sürede ortaya çıkar.

Bence bu yönde ilerlenecektir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat