HÜRJET Jet Eğitim Uçağı Projesi

Başlatan AVCI, 09 Haziran 2010, 14:35:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

F-404 motorunu ABD kaça verecek bu İspanya Hürjet'leri için acaba?

Ya da daha kritik 2 soru sorayım.

ABD'nin , İspanya'ya bu Hürjet projesi için motor vermeme ihtimali var mı?

İspanya'ya F-404 verdi diyelim ya bize seri üretim için motor vermezse ABD?

"Yahu bu uçak trainer , kısıtlama olmaz" kolaycılığına girmek için ABD ile ilişkiler yeterince düzeldi mi sizce?
Linkback: Ynt: HÜRJET Jet Eğitim Uçağı Projesi

Bu olayların üzerine sadece eğitim maksatlı kullanacağımız f404'leride vermezse amerika bizi çoktan defterden silmiştir demektir

Ama sadece eğitim maksatlı kullanmayacağımızı herkes biliyor değil mi?

Abd sizce de bu kadar saf mı? İspanya gibi her istediği uçağı alabilecek siyasi konumda olan bir ülke trainer kullanma sözü verir , peki ya biz?

Olası bir ambargo döneminde silahlandırmayacağımız sözünü verebilir miyiz Hürjet'in?

Öncelikle bizim değiştirmemiz gereken ciddi sayıda T-38 var. Üstüne Gösteri filosunun uçaklarının da değişmesi gerekir. Hal böyleyken biz yapılacak uçakları nasıl muharip versiyonla üreteceğiz? Böyle bir şey yapsak bu ihtiyaçlar ne olacak? O yüzden ABD motor verir diye düşünüyorum. Ha, illa vermezse bu defa gerçekten alternatif bulabilecek durumdayız.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat