Suriye Krizi

Başlatan seyyah, 17 Haziran 2011, 14:41:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce Türkiye Suriye'ye yapılacak bir askeri müdahaleye katılmalı mı?

Katılmamalı. Bizi hiç iligilendirmez.
18 (16.4%)
Kesinlikle katılmalı. Çünkü müdahale sonrası Suriye'de söz sahibi olmamız için şart.
60 (54.5%)
Engel olmalı. Çünkü Suriye'den sonra sıra İran'a, ondan sonra da sıra bize gelecek.
26 (23.6%)
Başka bir düşüncem var. Aşağıda paylaşıyorum.
6 (5.5%)

Toplam Oy Verenler: 110

Herşey kızılelma için

 Silahtan kasıt Abd malı olanlarsa,bir yere gitmediler,onlar emanet silah zaten.Abd bu silahları Suriye'ye yigip basibos birakmadi,muhimmatin cogu depolarda,denetim altinda.Suriye ordusunun eline gecsin istemedilerse söylenmistir onlara.Peki bu adamlar neden savasmadan cekildi? Çünkü oyle emir geldi,bunlar hicbir major durumda kendi kendilerine hareket edemezler.Mete Yarar cevabini bildigi sorular sormus yine,dikkat cekiyor.
 Benim tahminim bunlar İran konusu icin aportta tutuluyorlar.Orası netlessin anlasilir.Vakti zamanında Suriye'de ele geçirilip sorgulanan teroristlerin bazı ifadeleri geliyor aklıma.Abd'nin bu silahları İran icin getirdigi,bu adamları ise uzun vadede bu yuzden burada tuttukları falan soylenmisti.Ben o zamanlar inanmamıştım lakin simdi bir "acaba" var.Suriye'de olmadı, İran demis olabilirler.Irak kuzeyi olamaz,orada hem biz varız hem de barzo ile de araları iyi yani.İzleyelim bakalım.


Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat