Havacılık Kaza/Kırım ve Kayıplarımız

Başlatan Felix, 24 Mart 2009, 20:38:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yapısal olarak kopmuş gitmiş...Kaç yıllık bir uçak acaba bu? Allah rahmet eylesin...
Linkback: Ynt: Havacılık Kaza/Kırım ve Kayıplarımız

Allah şehitlerimize rahmet eylesin. Eğer törene katılan askerleri taşıyorsa ciddi zayiatımız var demektir. C-130 kazaları dünyada sınırlı. Sağlam uçaklardır.
DÜNYADA BÜTÜN GERÇEKLER 3 MERHALEDEN GEÇER.
1. iLK BAÞLARDA HAFİFE ALINIR ÖNEMSENMEZ
2. ARKASINDAN ÞİDDETLİ BİR DİRENİÞ VE BASKIYA UĞRAR.
3. EN SON TAM BİR DOĞRU OLARAK KABUL EDİLİR..

Başınız sağ olsun! C-130 taş gibi sağlamdır ama gövde yorgunluğu ve yaşlanmadan dolayı olabilir. Tabi erkenden atıp tutmak olmaz, araştırma sürecini ve sonuçlarını bekleyeceğiz...

Düşen uçağımız kuyruk numarası. 68-01609.

DÜNYADA BÜTÜN GERÇEKLER 3 MERHALEDEN GEÇER.
1. iLK BAÞLARDA HAFİFE ALINIR ÖNEMSENMEZ
2. ARKASINDAN ÞİDDETLİ BİR DİRENİÞ VE BASKIYA UĞRAR.
3. EN SON TAM BİR DOĞRU OLARAK KABUL EDİLİR..

Hava bakım ekibiyle 10 şehit diyen de var , törene gidenlerle 40 şehit diyenler de var... Allah rahmet eylesin

Ben yapısal yorgunluk dolayısıyla havada parçalanma ihtimaline ağırlık veriyorum...Gövde ile kanat tamamen ayrılmış...

Allah şehitlerimize rahmet eylesin. Çok üzücü bir kaza.

Sosyal medyada daha önce bu şekilde düşen bir Amerikan C-130 uçağına ait animasyon var.

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

En güvenli uçaklar olarak gördüğümüz C-130 uçaklarının da böyle önemli bir kaza riski olduğunu böylesine acı bir tecrübe ile öğrenmek ne kadar üzücü.  :'(
Benzer risk muhtemelen bütün pervaneli uçaklar için geçerli...
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Geçmişten Günümüze 68-1609 numaralı C-130E uçağımız ; 🇹🇷
*
İlk fotoğraf 27 Haziran 1981'de RSAF'ta hizmette iken ingilterede çekildi. 🇬🇧 🇸🇦
(Photo by emdjt42)
 *
İkinci fotoğraf günümüz Türk Hava Kuvvetleri envanterindeyken. (Photo by Roman Sykora)
*
Bu uçak 2012 yılında Suudi Arabistan Kraliyet Hava Kuvvetleri [RSAF] satın alınmıştır. Türk Hava Kuvvetleri hizmet dışına çıkarılan 6 adet C-130E nakliye uçağını bünyesine katmıştır.
*
Türkiye'de Hizmete Giriş= 1964 🇹🇷
Hizmetten Çıkış= aktif  Görevde

61 yaşında bir uçak , iyi bile dayanmış...

Çok üzücü, Allah rahmet eylesin, şehitlerimizin mekanları cennet olsun.

Sanki uçağın burun kısmıda yok olmuş. Kuyruk bölümü hiç kalmamış.
Acaba kabinde bir patlamamı oldu? Çok acı ve üzücü bir durum.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat