EF2000 EUROFIGHTER TYPHOON

Başlatan Felix, 07 Nisan 2009, 22:01:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Birleşik Krallık Başbakanı Keir Starmer:

Türkiye - Birleşik Krallık genelinde 20.000 İngiliz işçinin istihdamını güvence altına alacak bir anlaşma imzaladık.

İngiltere Başbakanı Keir Starmer, Türkiye ile 20 adet Eurofighter Typhoon jet uçağı için 8 milyar sterlin (10,74 milyar dolar) tutarında bir anlaşma imzaladığını açıkladı!
Linkback: Ynt: EF2000 EUROFIGHTER TYPHOON

Katar ve ummandan 12 şer ,ingiltereden  20 (opsiyon da var) olmak üzere başlangıç olarak 44 uçağın alımı imzalandı.

Katardan sıfır ayarında 12 tane hemen gelir. Ummandan modernize ile arkasından gelir.sıfır üretilecekler de onların arkasından gelir.

Bundan ötesini yakında görürüz.

En az 20 opsiyonu da kullanırsak 64'ü buluruz. T1'ler hakkında ise bir bilgi göremedim.

44 adetlik alım gerçekleşti. İkinci partide 20 alım daha yapılacakmış toplam 64 Eurofighter Typhoon tedarik edilecek hayırlı olsun. Hele şükür hava kuvvetlerimize uzın zaman sonra yeni bir uçak girecek.

Tam imzalar atıldı mı diye soracaktım

20 uçak 10 milyar dolar,nutkum tutuldu bu 10 milyar dolarlık pakette neler var acaba mühimmat vesaire?

Eee Ortadoğu'dan alınacak ef2000 lerin maliyeti ne kadar?

44 uçak mı 8 milyar, 20 uçak mi?

20 ise çok tuzlu olmuyor mu?

Böyle şeylerin birim maaliyeti hakkında bir fikrim yok ondan soruyorum, belki de tuzlu değildir..
What is steel compared to the hand that wields it?

Silah sistemlerinin de dahil olduğunu düşünüyorum.

Anıl Şahin
@anilsahinST

Hayır pahalı değil.

Türk Hava Kuvvetleri envanterine ilk kez Avrupa'dan böyle bir hava aracı giriyor.

Lojistik zinciri, eğitimi, mühimmatı, beraberinde satın aldığımız imtiyazlar hepsi bir para demek.

İkinci 20'lik paket bundan çok daha ucuza gelir. Ama 10 milyar dolar normal.

https://x.com/anilsahinST/status/1982843476241764637

SavunmaSanayiST.com
@SavunmaSanayiST

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye intikal eden İngiliz Hava Kuvvetleri'ne ait 3 adet  Eurofighter Typhoon savaş uçağı!

https://x.com/SavunmaSanayiST/status/1982840384771531261

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat