HÜRJET Jet Eğitim Uçağı Projesi

Başlatan AVCI, 09 Haziran 2010, 14:35:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 21 Şubat 2018, 00:03:46
Avcı geldi, bombayı attı ve kaçtı.  ;D ;D
BlackHawk89 gayet basit bir açıklama ile bir karşılaştırma yapmış. Ne var bunu anlamayacak! :)

Bombaci Mülayim  ;D Mesajı Paylaş

Ben de bir bomba bırakayım.  ;D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Sn. Skywolf çok merak ettim bombanızı ama herzamnaki gibi yine görüntüleyemiyorum maalesef... Mesajı Paylaş

Bu model mi yoksa prototip mi ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Alp - 18 Haziran 2018, 23:59:31
Sn. Skywolf çok merak ettim bombanızı ama herzamnaki gibi yine görüntüleyemiyorum maalesef...

Twitter'dan Hürkuşa ait resimleri paylaştım. Twitter'ı da göremiyorsan yapabileceğim bir şey yok, kusura bakma. Tarayıcı geçmişini temizlemeyi dene belki işe yarar. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: mavi1991 - 19 Haziran 2018, 00:39:39
Bu model mi yoksa prototip mi ?

Mock Up., yani tam gaz seçim propagandası...  ;D Mesajı Paylaş

O guzelim SNC dizayninden buna donus cok da hosuma gitmiyor. Herkez gider Mersine, biz gideriz tersine Mesajı Paylaş

net fotograflar yok değilmi ben baktım hep bir flu fotolar var..Aslında tf-x in yada atak 2 nin mock up unu yapsalardı güzel olurdu.. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: merzifonlu - 19 Haziran 2018, 05:51:03
Alıntı yapılan: mavi1991 - 19 Haziran 2018, 00:39:39
Bu model mi yoksa prototip mi ?

Mock Up., yani tam gaz seçim propagandası...  ;D
böyle bir mock up ın yapımı size göre ne kadar sürer? 3 ay önce alınmış seçim kararı ile 2019 da yapılacak fuara konabilecek bir ürünü bu kadar kısa sürede yetiştirmeleri sizce mantıklımı?bu işe karar vererek organize etmek ve bunu seçim propagandası olarak lanse etmek ancak cahillikle yada fanatik partizanlıkla açıklanabilir.bu işin kararı çok önceden alınmıştır.size göre herşey seçim yatırımı.bence azıcık gözünüzü açın olaylara partizanca değil nötr yaklaşın. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz