HÜRJET Jet Eğitim Uçağı Projesi

Başlatan AVCI, 09 Haziran 2010, 14:35:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ABD basit silah seven bir ülkedir. T7 sonuçta bu bir eğitim uçağı ve bakımı işletmesi kolay olmalı uçuş saati başına bakım süresi oranı gibi rakamlar savaş uçağından bile çok daha önemli. T7 İsveçli ortaktan dolayı maksadı çok aşan bir uçak oldu buda uçağın uzun yıllar sürecek kullanımında mutsuzluk yaratacak ABD bunu şimdiden görüyordur. ABD bu uçağı gerçekten kullanmamalı ve bence bunu tartışıyorlar aralarında. Yeni bir uçaklada uğraşmazlar sonuçta bu bir eğitim uçağı angarya iş yani onlar için. Hazır uçaklar içinde en iyi tercih Hürjet benim görüşüme göre. Ama ABD Kore uçağı ile daha çok işbirliği yaptı bu yüzden ibre ondan yana olabilir nerdeyse T7 kadar ortak geliştirme var bu uçak için.
Linkback: Ynt: HÜRJET Jet Eğitim Uçağı Projesi
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Aslında F16 ların bir kısım yükü hürjet ile karşılanabilir ABD kabul etse
Herşey kızılelma için

Sn .putty alıntıladığım bir yabancı sayfada Amerikalıların sürekli 6.5 g dönüş hareketi olan bir jet eğitim uçağı istediği belirtilmiş

Bizim hürjet 6.3 g de kalıyor

Amerikalılar takıntılı adamlar böyle şeylere takıp bizi eleyebilirler..

Bu bizim kıvanç tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu gibi hiçbir kusuru olmayan subay adayları istememiz gibi birşey yani sağlık muayenesini buna göre standart etmek

Yani hürjet bu hali ile bazı şartnamedeki özel isteklere takılabilir
Herşey kızılelma için

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat