HÜRJET Jet Eğitim Uçağı Projesi

Başlatan AVCI, 09 Haziran 2010, 14:35:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: DelKu - 13 Mayıs 2025, 22:05:36Konuya dönersek Trump yaşadığı sürece F404 motorunda bir sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum. Trump açısından,  tüccar kafasına göre, her şey kar amaçlı bir ticaret, sadece kar/zarar var. Ve ABD'nin Çin'le olan savaşında da esas konu/motif, Çin'in global ekonomideki Amerikan pastasından giderek daha büyük ısırıklar alması.

Upuzun cümleyi derledim birazcık, pardon. Uzun cümlelerden kaçınalım efendim, klavyemize dolanıyorlar sonra.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neyse, konumuza dönecek olursak, öncelikle hayırlı olsun. Çok güzel bir haber bu.

İkincisi, T-7 uçağı zamanında yetişmezse, (ki bu gidişle yetişmeyecek gibi duruyor) Trump motorda indirim bile yapar! Çünkü asıl ABD'nin Hürjet'e ihtiyacı olur o zaman. Düşünsenize, F35 uçuyor ama onun pilotlarını eğitecek olan T-7 ortalıkta yok. Şaka gibi.

Çok çok düşük bir ihtimal olsa da farz edelim ki F404 motorunda ABD sorun çıkardı. O zaman, AB bastırır parasını ve EJ-200 motorunun tekli varyantını ürettirir. Biz de Hürjet'i onunla donatırız. Hatta belki de anlaşma o şekilde yapılmıştır; belli olur yakında. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz