Venezuela'ya hava saldırısı: "Talimatı Trump verdi"

Başlatan fırtına06, 03 Ocak 2026, 11:57:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Neden zamanımız kalmadı dedim? Çünkü kalmadı, işler zıvanadan çıkıyor.
Linkback: Ynt: Venezuela'ya hava saldırısı: "Talimatı Trump verdi"

Herşey kızılelma için

Herşey kızılelma için

Merzifonlu hocam en kısa vadeli çözümümüz diye sayfalardır yazdığınız TF-6000/10000'den haber yok...

İşimiz zor , MOTORLARIMIZDAN HABER YOK / ABD'Yİ BU AŞAMADA KARŞIMIZA ALMAMALIYIRZ...

Bir işin altından çıkmayalım maduro'nun altınları Türkiye'de olduğu söyleniyor.
Herşey kızılelma için

Herşey kızılelma için

Alıntı YapTrump'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları:

Vahşi bir adam. Milyonlarca insanı öldürdü. İnsanlara işkence yaptı. Şuanda radikal solcular insanlara para veriyor. Parayla alınmış insanların kim olduğunu anlıyorsunuz. Çok kaliteli printerlerdan basılmış 'Maduro'ya özgürlük' pankartlarıyla sokağa çıkıyorlar. Bizim de bu kadar iyi pankart yapanlara ihtiyacımız var. Kim yapıyorsa bunu işe almak istiyorum. Şuanda bu pankartları yapan kişileri bulmak ve Cumhuriyetçi partiye almak istiyorum. ABD bir şeyi daha başardı. Dünyada en çok korkulan en güçlü orduya sahibiz. Bizle kimse başa çıkamaz. Kimsede bizimki gibi silahlar yok. Tek sorun hızlı üretim yapamıyoruz. 4-5 yıl bekliyorduk. Artık daha hızlı olacağız. Ben kralım. Kimse benim kadar Boeing uçağı satmadı. Tüm satışlara bakın. Kimse benim kadar satamadı. F-35'lerin yapımı da çok uzun sürüyor. Hindistan 68 Apache helikopteri sipariş etti.

Merzifonlu,
son açıklamalara bakılırsa savunma sanayi konusunda gaza basması gereken sadece biz değiliz.
Dünyanın en büyük askeri gücünü kontrol eden kişinin akıl dışı açıklamaları Dünya barışını ciddi derecede tehdit ediyor .
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat