IDEF 2025

Başlatan OKÇULAR, 16 Nisan 2024, 18:00:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Genişliğe 1024 yazmanız yeterli. Yükseklik kısmını boş bırakın.

Ancak öncesinde video ve fotoğraflarınızı bu konuda hizmet veren sayfalara yüklemelisiniz. Doğrudan foruma yükleyemezsiniz.

Mesela videolarınızı Youtube'a yükler, yüklediğiniz videonun linkini, marmara'nın gösterdiği yazım alanındaki youtube simgesine tıkladığınızda açılan penceredeki yerine yapıştırır ve ekleye tıklarsınız.
Linkback: Ynt: IDEF 2025
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 25 Temmuz 2025, 13:50:19Genişliğe 1024 yazmanız yeterli. Yükseklik kısmını boş bırakın.

Ancak öncesinde video ve fotoğraflarınızı bu konuda hizmet veren sayfalara yüklemelisiniz. Doğrudan foruma yükleyemezsiniz.

Mesela videolarınızı Youtube'a yükler, yüklediğiniz videonun linkini, marmara'nın gösterdiği yazım alanındaki youtube simgesine tıkladığınızda açılan penceredeki yerine yapıştırır ve ekleye tıklarsınız.

Söylediğinizi yaptım ancak beceremedim.
hizliresim.com/m8ul3w5[/img]

Alıntı yapılan: Quadrom - 25 Temmuz 2025, 14:46:48Söylediğinizi yaptım ancak beceremedim.

Resmin URL veya adresini kopyalayın ve üstteki görsel ekle kısmına yapıştırın, bir önceki ileti göstermiştim.

MSB ile TÜBİTAK Sage arasında mi̇lli̇ ramjet motorlu hava-hava füzesi̇ (GÖKHAN) geli̇şti̇ri̇lmesi̇ projesi̇nin menzi̇l ve kabi̇li̇yet artırımı i̇çi̇n sözleşme deği̇şi̇kli̇ği̇ ve uzun menzi̇lli̇ GÖKHAN geli̇şti̇ri̇lmesi̇ için sözleşme imzalandı.

TÜBİTAK SAGE, hava-hava füzesi GÖKHAN'ı ilk kez IDEF 2025'te sergiledi.

Özellikleri:

💢 Mach 2 ve üzeri hızlarda uzun menzilli angajman
💢 Karıştırmaya karşı duyarsız seyrüsefer sistemi (AÖB + KKS)
💢 Özgün harp başlığı ve kompakt elektronik mimari
💢 Aktif itki kontrolü ile hassas hız yönetimi
💢 Gelişmiş postlaunch algoritması
💢 Çift yönlü veri bağı: Retargeting, handover, güdüm güncelleme
💢 Yüksek manevra kabiliyetine karşı geniş angajman zarfı

https://www.google.com/search?q=DefenceTurk+twitter&oq=def&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqDggCEEUYJxg7GIAEGIoFMgYIABBFGDwyDggBEEUYJxg7GIAEGIoFMg4IAhBFGCcYOxiABBiKBTIUCAMQRRg7GEMYgwEYsQMYgAQYigUyBggEEEUYOTIGCAUQRRg8MgYIBhBFGDwyEAgHEC4YxwEYsQMY0QMYgAQyDQgIEC4YgwEYsQMYgAQyCggJEC4YsQMYgAQyDAgKEAAYQxiABBiKBTIKCAsQLhixAxiABDIMCAwQABhDGIAEGIoFMgcIDRAAGIAEMgYIDhBFGDzSAQgxMTYxajBqOagCDrACAfEF_PutL-gm8Vs&client=ms-android-samsung-trvo1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

DÜNYADA BÜTÜN GERÇEKLER 3 MERHALEDEN GEÇER.
1. iLK BAÞLARDA HAFİFE ALINIR ÖNEMSENMEZ
2. ARKASINDAN ÞİDDETLİ BİR DİRENİÞ VE BASKIYA UĞRAR.
3. EN SON TAM BİR DOĞRU OLARAK KABUL EDİLİR..

Süpersonik Gemisavar Güdümlü Mermi Projesi'nde iş birliği :o

🔸TÜBİTAK SAGE ve ROKETSAN, Süpersonik Gemisavar Güdülü Mermi Projesi için sıvı yakıtlı ramjet itki sistemi geliştirilmesine yönelik iş birliği sözleşmesi imzaladı.

https://x.com/Defence_Turk/status/1948730661839257947?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet

Lazım güzel proje aferin düşünenlere. Subsonik füzelere güvenerek savaş beklenmez bu devirde.
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: HKY - 25 Temmuz 2025, 16:19:41Süpersonik Gemisavar Güdümlü Mermi Projesi'nde iş birliği :o

🔸TÜBİTAK SAGE ve ROKETSAN, Süpersonik Gemisavar Güdülü Mermi Projesi için sıvı yakıtlı ramjet itki sistemi geliştirilmesine yönelik iş birliği sözleşmesi imzaladı.

https://x.com/Defence_Turk/status/1948730661839257947?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet

Yerli sıvı yakıtlı süpersonik P-800/Yakhont/Brahmos yapma niyeti olduğu ortada. En zorlu olanı motor, alçaktan uçan koskoca yaklaşık 3 tonluk füzeyi ses hızından 2-2.5 kat hızlı uçuracak motoru yapmak oldukça meşakkatli iş. Hava alığı Brahmos'a benzeyebilir, Amerika'yı yeniden icat etmek yerine Çin gibi kopyalama yöntemi yapılabilir, zaten bazı Türk projelerinde yapıyorlar.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz