IDEF 2025

Başlatan OKÇULAR, 16 Nisan 2024, 18:00:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Şimdilik 83 adet sipariş alan Tusaş Gökbey (IDEF 2025)

Linkback: Ynt: IDEF 2025
DÜNYADA BÜTÜN GERÇEKLER 3 MERHALEDEN GEÇER.
1. iLK BAÞLARDA HAFİFE ALINIR ÖNEMSENMEZ
2. ARKASINDAN ÞİDDETLİ BİR DİRENİÞ VE BASKIYA UĞRAR.
3. EN SON TAM BİR DOĞRU OLARAK KABUL EDİLİR..

Roketsan EREN konteynerize ateşle-unut tipi yüksek hızlı çok amaçlı dolanan mühimmat aracı (IDEF2025)

Alıntı yapılan: putty - 24 Temmuz 2025, 19:57:52Asfat da ne ara ramjet topçu mühimmatı yapmış hayret birşey.

Abi ana akım firmaların dışında kalan firmalar gerekli ilgiyi göremiyor diye düşünüyorum. Harika bir şey değil mi şu iş? Muadili bile 5 tane bile yok sanıyorsam.

ASFAT tamamı kamuya aitmiş şaştım kaldım ben özel sektör sanmıştım hayret bişey.
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

İdef de profesyonellerin günlerinden pek bir şey çıkmadı eski duayenlerinde heyecanları azalmış hiç içerden detaylı foto gelmedi. Umudumuz yarın öbür gün avam tabaka günlerinden inşallah. Gidecek olan arkadaşlar lütfen haber olmayan küçük standlarda bir şeyler arasınlar detayları yakalasınlar tayfun füzesi fotosu çekip gelmesinler
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Benden sn.putty'ye gelsin konteyner'dan atılan füzeler

Alıntı yapılan: putty - 25 Temmuz 2025, 08:44:19İdef de profesyonellerin günlerinden pek bir şey çıkmadı eski duayenlerinde heyecanları azalmış hiç içerden detaylı foto gelmedi. Umudumuz yarın öbür gün avam tabaka günlerinden inşallah. Gidecek olan arkadaşlar lütfen haber olmayan küçük stantlarda bir şeyler arasınlar detayları yakalasınlar tayfun füzesi fotosu çekip gelmesinler

Putty aslında hem açık alanda hem de kapalı hollerde bir önceki senelere göre daha fazla ürün sergileniyor. İlk defa "abi gitme" diyenler oldu. Sıcaklardan dış sergide fazla gezemiyorsun. kayıt bölümünde sırada pestilin çıkıyor. Ziyaretçi talebi fazla ki IDEF normal ziyaretçi linkini kapatmış. Halk gününde hengame bekliyorum. Bu yüzden o beklediğin fotolar asla gelmeyecek. Keşke kapılar saat 10:00 da değilde 08:00 de açılsa. Apron sergisini güneş tepende gezmezsin.

F-16 savaş uçağımız, milli mühimmatlarıyla  SOM, LG, HGK, TEBER, TEBER, KGK, TOLUN, KGK. (IDEF 2025)

SARSILMAZ ve robot köpekleri (IDEF 2025)

TÜBİTAK BİLGEM EDPOD-K elektronik destek podu. BİLGEM EDPOD-K, İHA'lar için düşman radarlarının hassas konum bilgilerini bulmak için kullanılıyor. (fotoğarf Yusuf Akbaba IDDEF 2025)

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz