TAYFUN Balistik Füze

Başlatan カメせ, 16 Ekim 2022, 21:30:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayın Denizli ne yaptı? O sadece açık platformdan bir kaynak paylaştı. Ve o kaynağın başından sonuna kadar dinledim. Sizin derdiniz tam olarak ne anlayamadım ama eleştirceğiniz noktalar varsa onu da lütfen yorumlarınız da seviyeli biçimde ortaya koyun.

Sayın Denizli ne yaptı? O sadece açık platformdan bir kaynak paylaştı. Ve o kaynağın başından sonuna kadar dinledim. Sizin derdiniz tam olarak ne anlayamadım ama eleştirceğiniz noktalar varsa onu da lütfen yorumlarınız da seviyeli biçimde ortaya koyun. Ben halen sayın Denizli'yi yılın üyesi olarak öneriyorum

2500 Km kesin rakama minimum olarak ulaşıldı diye bilgiler geliyor. Varmıdır net bilgisi olan?
Linkback: Ynt: TAYFUN Balistik Füze
𐰉𐱃𐰣𐰃:𐰾𐰋𐰤𐰠𐰼:𐰃𐰚𐰃:𐰚𐰃𐱁𐰓𐰼⸱ 𐰏𐰇𐰼𐰤𐰤𐰠𐰼:𐰋𐰀:𐰏𐰇𐰼𐰤𐰢𐰘𐰤𐰠𐰼⸱   
                                                  𐰏𐰜:𐰋𐰇𐰼𐰇:𐱅𐱁𐰚𐰠𐱃𐰃

Alıntı Yap

İran ın hezimeti bende travma yarattı çünkü bizim savunma sanayimize olan heyecanımız gururumuz aynen İranlılar dada vardı. Onlarda uçaksavar füzelerini radarlarını jet motorlarını gemilerini tanklarını göklere çıkartıyorlardı. Bizim gurur duyduğumuz her şey onlarda da vardı ama durum ortada şimdi. Mesela savaş çıktı füze gönderse Katar kadar bile durduramayacağız gelen füzeyi.
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

İyide daha testi yapılmayan füze nasıl seri üretime giriyor anlamış değilim.
Herşey kızılelma için

Artık aleni ortaya çıktı. Kısa menzilli balistik füzeler hariç önlemenin uzaydan yapılması gerekiyor. Zira atmosfer içi önleme yapan mevcut patriot vs füzelerin füze önleme kapasitesi çok sınırlı hem de kapsama alanları çok dar. THAAD SM-6 benzeri sistemler lazım.

Alıntı yapılan: putty - 05 Mart 2026, 18:28:51İran ın hezimeti bende travma yarattı çünkü bizim savunma sanayimize olan heyecanımız gururumuz aynen İranlılar dada vardı. Onlarda uçaksavar füzelerini radarlarını jet motorlarını gemilerini tanklarını göklere çıkartıyorlardı. Bizim gurur duyduğumuz her şey onlarda da vardı ama durum ortada şimdi. Mesela savaş çıktı füze gönderse Katar kadar bile durduramayacağız gelen füzeyi.

Gerçek dünyaya hoş geldin. Biraz geç olsa da... Gerçi bu yazdıklarının tam tersini de yazarsın kısa zamanda. Alışkınız!
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Füzeyi durdurmak diye bir şey pek yok gibi. Füzeye karşılık 10 misli ile cevap verebilirsen anlamı olacak.

Yukarıdaki görseli kim hazırlamış bilmiyorum bakmadım da;

Ancak hızı bakımından 1225 km/s nasıl hipersonik oluyor?

S eğer saat ise süpersonik bile olmuyor ya da anca oluyor.

S eğer saniye ise yaklaşık 60 mach oluyor ki imkansız.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat