İran - İsrail Gerilimi

Başlatan SKYWOLF, 03 Temmuz 2009, 10:54:42

« önceki - sonraki »

Doğu ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Valla bunu söylemek tepki çekmeme neden olacaktır ama ben İran gibi bir ülkenin elinde nükleer silah bulunmasını kesinlikle istemiyorum. Sanırım böyle bir hakkım var yani düşünce özgürlüğünden bahsediyorum. Ne yapacağı belli olmayan bir ülke ve bir rejim.
Linkback: Ynt: İran - İsrail Gerilimi
Golgi cisimciği.

Türk vatandaşı olup da İran'ın nükleer silahlara sahip olmasını isteyen kişinin aklından şüphe ederim şahsen. Savaştan önce bazı açık kaynaklarda İran'ın elinde bulunan zenginleştirilmiş uranyumun Türkiye'ye verilebileceği yazılmıştı. Ne kadar doğru bilemem tabi. Yani konu müzakere ediliyordu. Ama ABD, müzakerelerde İran'ın balistik füze üretimini de eklemeye çalıştı. İpler burada koptu galiba.

Şöyle şahane bir ordu düzüyorsunuz sonra düşman sizden bir tık daha iyi 300 uçak ediniyor ve tüm bunlar işe yaramaz hale geliyor. Çok tehlikeli oldu artık askeriye işleri. Düşman AESA radarı meteor füzesini F35 i filan edinip savaş aşsa yerdeki hiç bir şey işe yaramayacak.

Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

@Kapgan

Herkes senin gibi veya benim gibi değil. Bildiğin ruh hastaları ile beraber yaşıyoruz. Şimdi yazmaya kalksam yine adminlerden ceza yerim. Susuyorum o yüzden.
Golgi cisimciği.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat