İ SINIFI FIRKATEYN

Başlatan SKYWOLF, 21 Aralık 2015, 08:32:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Haklısınız.

Ama gelmekte olan geliyor. Onun için bolca platform elde hazır ve havuzda ve kızakta olursa çok daha hazırlıklı oluruz. Gerekirse fazladan 1-2 tersane ile de işbirliği yapılarak üretim süreci hızlandırılır. Para geldikçe daha fazla satış, daha fazla Türk dostu, Türk sever, TürkOFON ülke olur, ticaret de artar. birbirini tetikler gider.....
Linkback: Ynt: İ SINIFI FIRKATEYN

Tcg yavuz ve tcg fatih ; modernize edilmeyecek 2 ay sınıfı ve 2 doğan sınıfı hücumbot ile beraber test ve eğitim filosuna kaydırıldı zaten. Bunun adı envanterden çıkmadan önce son durak gibi bir yer.çoğunlukla limana bağlıkalıp, Kaldıysa son takatini yeni sistemlerin denenmesi için kıyıda ve tersanede geçirecek demektir.

Yani aktif filoyu değerlendirirken bunları düşünmemek veya örnek vermemek lazım.

Yani şu anda aktif;

1 istanbul sınıfı
1 barbaros sınıfı yöm
3 barbaros sınıfı
2 yavuz sınıfı
4 ada sınıfı
4 gabya sınıfı (vls'li)
4 gabya sınıfı

Olmak üzere 19 adet fırkateyn ve korvet aktif olarak görevde ;1 muhrip ve 7 adet fırkateyn de inşaat veya donatım aşamasında.

------------

Hatta abartayım; sadece satılan 2 adedin yerine değil; bugünden itibaren 48 ay lademeli teslim tarihli olmak üzere ilave 8 adet daha istanbulu kendimiz için kızağa koyup; maliyeti alıcıda olacak şekilde kalan Barbaros ve Adaları da YÖM yapıp satabiliriz. ( libya,somali,sudan gibi daha orta gelirli dost ülkelere)

Hazır satılmışken yerine bunların yerine gelen para ile aynı anda bir iki tane ek  TF-2000 kızağa konulması daha etkili bir hamle olur diye düşünüyorum.
Tabii Endonezya'dan paramızı kurtarabilirsek o konuda biraz şüphelerim var bunca satın alımı bu adamlar nasıl ödeyecek biraz muallakta.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat