Yerli Güç Grubu Projeleri...

Başlatan levo, 29 Eylül 2011, 12:09:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: SH - 24 Temmuz 2025, 13:41:12BMC falan yapınca haber oluyor da ASSAN yapınca neden bu kadar önemsenmiyor? Bu 1000 beygirlik motorun hiç mi önemi yok? Basında biraz firma kayırma durumu mu var?

Merhaba,
Bana göre direk olarak bir platformla birlikte anılmadıkları ve platformu geliştirenlerin de sahip çıkmadığı için oluyor.
Bu arada BMC standında Çarşamba günü Kubilay bey ve BMC Batu Motoru Proje müdürünün konuşmasını dinledim sonra Kozan Bey de geldi çok güzel bir sohbeti canlı dinleme fırsatı buldum.  Batu Motoru'nun 10 testinin 7 tanesi bitmiş 3 tanesinin de sonuçlanma aşamasında olduğunu söyledi. Transmisyon ile birleştirme testlerinin devam ettiği ve sonuçların iyi olduğunu, Sonuçların Güney Kore Motor-Transmisyonu ile aynı hatta daha iyi olduğunu söyledi.
Kubilay Bey veya Kozan Bey  programlarında teknik detayları ve kendi değerlendirmelerini anlatacaktır.

Linkback: Ynt: Yerli Güç Grubu Projeleri...

Gürcan Bey çılgın bir adam. Bu Assan'ın bu kadar kısa sürede bu hale gelmesi akıl alır gibi değil. Forumdan bir şekilde onu ulaşabilenler olursa saygılarımızı muhakkak iletsin. Kendisi yüzakı bu ülkenin. Müsteşarlık yakışıyor bu adama.

Utku galiba hazır,BMC ile 118 fırtına obüsü sözleşmesi imzalanmış diyorlar

Görenler için:40-50 ton tank projesi ve zma'ların bu ağırlığa çıktığını veya yeni zma'lar görebiliriz yakın zamanda

Şu motoru enaz yarım yüzyıl önce üretiyor olmamız lazımdı, atla deve birşey değil ki.
Ülke ne kadar boş boş zaman kaybetti ne denli geri kaldık.
1980 lerde büyük gemi dizel motorlarını bir şekilde ürettiğimiz biliyor musunuz ?
Ve bu fabrikanın kapatıldığı , araştırıp okuyun hikayesini.

Buradan başlayarak tank moturunu bile geliştirebilirdik ve hatta türk tersanelerine gemiler için motor da tedarik ederdik. Gemi inşa sektörü bazı zaman aralıklarında peak yapmaktadır.

Tf6000 motorunda bu sene, tf10000 için gelecek sene uçuşlu testlere başlanıyormuş.

Alıntı yapılan: HKY - 26 Temmuz 2025, 16:04:16Tf6000 motorunda bu sene, tf10000 için gelecek sene uçuşlu testlere başlanıyormuş.

Bugün takip edemedim de nerede söylendi acaba?

Alıntı YapASSAN'ın yeni seri hibrit güç grubu...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz