TAYFUN Balistik Füze

Başlatan カメせ, 16 Ekim 2022, 21:30:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Önerim Denizli bey için
Linkback: Ynt: TAYFUN Balistik Füze

Son menzil hakkında bilgisi olan varmıdır? Cenk'le ilgilide hiç bir haber duyamıyoruz.
𐰉𐱃𐰣𐰃:𐰾𐰋𐰤𐰠𐰼:𐰃𐰚𐰃:𐰚𐰃𐱁𐰓𐰼⸱ 𐰏𐰇𐰼𐰤𐰤𐰠𐰼:𐰋𐰀:𐰏𐰇𐰼𐰤𐰢𐰘𐰤𐰠𐰼⸱   
                                                  𐰏𐰜:𐰋𐰇𐰼𐰇:𐱅𐱁𐰚𐰠𐱃𐰃


Tayfun harp başlıklı 1 m hassasiyet ile vurmuş
Herşey kızılelma için

#483
"1m hassasiyetle vurmuş"

İyi de biz de videoda görebilsek olmaz mı? Bu iddiayı tevsik etmekte önemli. Bora'nın benzer "bullseye" vuruşunu kaç defa gördük. Bunu da gösterseler olmaz mı?

Benim Tayfun'la ilgili ve bilhassa üzerinde durduğum 2 nokta var:

1. Bir tane akıllı proğram yapımcısı çıkıp sorsa ya, Sn Ikinci'ye; şu terminal safhada hipersonik vuruşu nasıl yapıyorsunuz? diye.

2. Uzak doğu menşeli bazı magazinler, uzun uzun yazıyorlar; Tayfun hareketli deniz hedeflerini vuruyor diye. Bunu teyit etseler de bizde inansak artık. 1m altı CEP hassasiyeti demek mükemmel bir şey. Bu hassasiyet, hareketli hedef vuruş için açık kapı bir yerde.

Arkadaşlar 5 mach maksimum vuruş olan bir balistik füzemiz olduğunu varsayalım....

Bununla hareketli hedefi vurmak için bilhassa gemi gibi 50 m ve üstü hedefleri vururken mwr'mi yoksa IIR-optik başlık'mı faydalı olur?

Yani havayı yarmasından dolayı oluşan ısı ve plazma etkisinden en az hangisi etkilenir

Şöyle 20-30 ıır başlık veya 60 sn .mwr başlık çalıştırsa

Hangisi ısınma ve plazma etkisinden en az etkilenir

Birde bu plazma etkisi tam 5 mach sonrasımı devreye giriyordu?

Bir ara balistik füzeler için optik güdümden bahsediliyor...
Herşey kızılelma için

20-30 sn. Çalışan IIr başlık yazmıştım
Herşey kızılelma için


Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat