Pakistan-Afganistan Çatışması

Başlatan SKYWOLF, 27 Şubat 2026, 13:12:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayın Marmara sağlam Peştun sürgünü derken ayrılıkçı , Pakistan Taliban'ını destekleyen Peştun aşiretlerinin sürgün edilmesinden bahsediyorum...

Türkiye'deki kürtlerle ne alakası var onu da anlamadım...

Türkiye ve Pakistan'nın üyesi olduğu uluslararası örgütler , demokratik baskı grupları farklıdır.

Pakistan bunları sürer  ses çıkaranlara da gülüp geçer... Hele ki bu sürdükleri Dünyanın nefret ettiği Taliban yardakçılarıysa memnun bile olurlar...

Komplo teorilerini hiç sevmem ama tam da Hindistan devlet başkanının İsrail gezisi sırasında bu olayların olması da İsrail-Hindistan işbirliği ile Pakistan ve Türkiye istikrarsızlaştırma komplo teorileri iddialarını gündeme getiriyor...

Tarihe ve olaylara objektif bakmak zorunda değiliz. Bilim adamı değiliz. Akademide bilim de yapmıyoruz. Bize dair,bizden yana,bizim için anlamına bakarız. Kaldı ki bizim savlarımız olduğu gibidir. Aksini iddia eden iddiasını ispatlasın. Provake olmayın. Açıklama getirip cevap yetiştirmeye çalışmayın. Olgulara ve bilgilere algı muamelesi yaparak inançlarınızı sorgulatırlar. Algı değil bilgi olduğunu anlatırsınız,tam bilgiye sahip olmasanız bile bildiğiniz kadar uzun uzun yazarsınız ama sorgulanamaz şeyler sorgulanmış olur bir kere. Sizin eksik bildiklerinizi gerçek gibi iddia edip sizi yalancı çıkartırlar. Hatta yanlış olduğunuza dair sizde bile soru işareti uyandırırlar. Geçmişini ,hukukunu kişisel olarak TAM OLARAK bilmediğiniz konularda , resmi söylemlere güveniniz,inanınız ve aksine itibar etmeyiniz.

Sayın Şahin,

Türk Solu'nun, FETÖ'nün bir oluşumu olduğu ortaya çıkmıştı galiba. Memleket de böyle Dünya da, kimin eli kimin cebinde, Taliban-İsrail. 

Sayın Mehmet05 öyleyse yönetimden ricamdır, derhal silelim.

Ben tarafım, devletimden, milletimden tarafım.

Konuyu nereden nereye getirdiniz. Her defasında bunu nasıl başarıyorsunuz anlamak güç!
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat