2024 YILIN ÜYESİ

Başlatan SKYWOLF, 20 Aralık 2024, 14:06:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

@putty neden sildin iletini. Beni ajan provokatör mü diyorsun, teşkilattakiler bir şey demez ajan olsam bile  ;D
İngiliz Lord makamını almış John Cairncross vardı, sonra açığa çıkmıştı Sovyet ajanı olduğu. Mesajı Paylaş

şaka  yaptım ayıp olmasın diye sildim af edersin

şöyle yazmıştım afedersin
"Bende oy verdim ama ajan provakatör ise teşkilattakiler(KGB filan) amma gülecekler yılın adamı olduğuna" Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Sn. Marmara'yı başarısı nedeniyle tebrik ediyorum. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Archangel99 - 08 Ocak 2025, 20:57:59Yılın üyesi kim seçildi? 1 hafta olduk yeni yıla gireli ama 2024 Yılın Üyesi hala belirlenmedi. Sayın SKYWOLF bu konuda bir bilgilendirme yapacak mısınız?

Bakalım bu konuyu arkadaşlar ne zaman merak edecek diye bekliyordum. Ayrıca daha fazla katılım olmasını...

Gayet açık ve demokratik bir oylama ile arkadaşımız marmara yılın üyesi olmaya hak kazandı. Ben de oyumu kendisine verecektim. Diğer adaylar da çok değerli tabi ki. Ama bu sene, özellikle de son dönemde marmara daha fazla öne çıkıyordu. Kendisini tebrik ediyorum.

Ek olarak, bu sene sonunda yapacağımız oylamanın daha zorlu ve kalabalık geçeceğini düşünüyorum. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Ben de tebrik ederim. Kaleminin hakkıyla kazandı. Mesajı Paylaş

Tebrikler Sayın Marnara , Mesajı Paylaş

Tebrikler sn Marmara Mesajı Paylaş

Tebrikler... Mesajı Paylaş

Sn Marmara , tebrikler. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz