Türk - Yunan İlişkileri

Başlatan Þahinbey, 02 Temmuz 2009, 14:41:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: Archangel99 - 23 Mayıs 2025, 18:31:30Gerçi kime ne anlatıyoruz bize ahmak ve troll diyen yorumu yönetici beğenmiş. Eşitlik ve adalet falan filan.  :)

Kusura bakmayın da en başından söylenileni yanlış anlayıp tepki gösteren sizlersiniz. Sonra size tepki gösterildiğinde de aynen Mehmet75'in belirttiği şekilde davranıyorsunuz. Tarafa olmaya gerek yok. Her şey ortada. İşinize geldiği gibi davranıp bir de iftiraymış, adaletmiş vs bahsediyorsunuz. Çok komiksiniz. Ciddiye dahi almıyorum! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 23 Mayıs 2025, 20:23:15
Alıntı yapılan: Archangel99 - 23 Mayıs 2025, 18:31:30Gerçi kime ne anlatıyoruz bize ahmak ve troll diyen yorumu yönetici beğenmiş. Eşitlik ve adalet falan filan.  :)

Kusura bakmayın da en başından söylenileni yanlış anlayıp tepki gösteren sizlersiniz. Sonra size tepki gösterildiğinde de aynen Mehmet75'in belirttiği şekilde davranıyorsunuz. Tarafa olmaya gerek yok. Her şey ortada. İşinize geldiği gibi davranıp bir de iftiraymış, adaletmiş vs bahsediyorsunuz. Çok komiksiniz. Ciddiye dahi almıyorum!

Bu saatten sonra ben de sizi ciddiye almıyorum hiç kusura bakmayın. Mesajı Paylaş

Münakaşa yapmayın rica ederiz biz çok geriliyoruz Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Sn.Archangel,sn.m.b.t bence fazla yükleniyorsunuz ve kişinin üzerine oynuyorsunuz lütfen bu güzel bir davranış değil

Daha olayın başında sn.Mehmet75 in yanlış anlaşıldığını daha doğrusu anlatmak istediği şeyi anlamadığınızı vurgulama rağmen yüklenmeye devam ettiniz

Ve özellikle sn.archangel kişiye yüklenip,kışkırtıp,dahada üzerine gidip hemen emergency butonu var gibi kullanıp yönetime şikayet ediyor ve kişiyi elemine etmeye çalışıyorsunuz bu hiç hoş bir davranış değil, daha önce banada böyle davranıp hemen yönetime şikayet etmek istemiştiniz lütfen bu şekilde hareket etmeyelim, saygılarımla

Mesajı Paylaş

Bence herkes karşılıklı olarak ithamları geri çekse iyi olacak.

Mehmet Bey'i "Yorgo" diye yaftalamak bence çok ayıp bir davranış oldu. Ki adam haklı bana kalırsa. Bizim yönetici tayfa, "Bir gece ansızın" nakaratını bence de gerekli gereksiz çalıyor.

Öte yandan, Mehmet Bey'in "Bunların 3'ü de aynı kişi." dememesi lazımdı, eğer elinde kanıt yoksa. Kanıtı varsa, zaten o kişiler trolldür ve forumdan ivedilikle ihraç edilmeleri gerekir. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 23 Mayıs 2025, 21:20:41Sn.Archangel,sn.m.b.t bence fazla yükleniyorsunuz ve kişinin üzerine oynuyorsunuz lütfen bu güzel bir davranış değil

Daha olayın başında sn.Mehmet75 in yanlış anlaşıldığını daha doğrusu anlatmak istediği şeyi anlamadığınızı vurgulama rağmen yüklenmeye devam ettiniz

Ve özellikle sn.archangel kişiye yüklenip,kışkırtıp,dahada üzerine gidip hemen emergency butonu var gibi kullanıp yönetime şikayet ediyor ve kişiyi elemine etmeye çalışıyorsunuz bu hiç hoş bir davranış değil, daha önce banada böyle davranıp hemen yönetime şikayet etmek istemiştiniz lütfen bu şekilde hareket etmeyelim, saygılarımla

Ben kimsenin üzerine oynamıyorum. Türk-Yunan gerilimi yüz yıllık bir mesele. Egeli birisi olarak Yunan mezalimine maruz kalmış bir neslin torunuyum. Yakın akrabalarım Yunan işgali döneminde maalesef ki katledilmiş, mezalime uğramış kişiler. Bunlar arasında çocuk yaştaki kişilerin de olduğunu söylemeliyim. O nedenle Yunanistan konusunda gayet hassam biriyim ve açık söylemek gerekirse Yunan'ın çöpünü dahi sevmem. İster ırkçı deyin ister faşist deyin açıkçası hiç gocunmam Yunan'ın alayından nefret ederim. Yerin dibine girseler dönüp bakmam bile.

Mesele sadece bizim kışkırtmamızla olan bir mesele değil. Ege ve adalar sorunu kaç yıllık sorunlar, mevcut hükümetle başlamadı sonrasında da bitmeyecek. İki ülkeden birisi diğerini tahakkümü altına almadan, üstünlüğünü net olarak kabul ettirmeden bur sorunda çözülmeyecek. Yunanistan'ın 12 mil hayali 20 yıllık hayal mi?

Gelelim Mehmet75 meselesine. Ben yöneticiye falan şikayet etmedim bu bir.

Benim ve diğer 2 üyemiz hakkında birilerinin güdümünde troll yakıştırması ve ahmak ifadesini kullanmış bu iki.

Üstüne üstelik 3 kişinin aynı kişi olduğunu, aynı yerden kontrol edildiğini iddia etti bu üç

Ben de SKYWOLF'a IP'lerimizin ellerinde olduğunu benim ve diğer 2 üyenin IP adreslerinin aynı olup olmadığını kontrol etmesini söyledim. Olay bu kadar basit.

Kimse bana kalkıp troll, ahmak falan diyemez. Haddini bilecek. Bana hakaret edene de cevabını vereceğim. Kimseyle sorunum yok, kimse beni, ben de herkesi sevmek zorunda değilim ama burada medeni bir şekilde tartışıyoruz ve fikrini beğenmediğimiz kişilerin de yorumuna saygı duymalıyız değil mi? Karşındaki kişiye kalkıp ahmak, troll, birilerinin güdümünde hakaret eden, 3 farklı hesap kullanan şeklinde ifadeler kullanıyorsa ben de söz hakkımı doğal olarak kullanacağım. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Merzifonlu - 23 Mayıs 2025, 21:34:42Bence herkes karşılıklı olarak ithamları geri çekse iyi olacak.

Mehmet Bey'i "Yorgo" diye yaftalamak bence çok ayıp bir davranış oldu. Ki adam haklı bana kalırsa. Bizim yönetici tayfa, "Bir gece ansızın" nakaratını bence de gerekli gereksiz çalıyor.

Öte yandan, Mehmet Bey'in "Bunların 3'ü de aynı kişi." dememesi lazımdı, eğer elinde kanıt yoksa. Kanıtı varsa, zaten o kişiler trolldür ve forumdan ivedilikle ihraç edilmeleri gerekir.

Ben SKYWOLF'a talebimi ilettim. IP adreslerimize baksın ve 3 yorum eğer aynı IP adresinden yazıldıysa bizleri yasaklı olarak ilan etsin. Müddei iddiasını ispatla mükelleftir. Mesajı Paylaş

Arkadaşlar, ifade etmeyecektim, ama forumda siyasi konularda bazen yaşanan gerilimler sonucu sevdiğim bu ortamda insanların birbirini kırmamasına dair nacizane belirme lüzumu doğdu.

O, şu, bu siyasi görüş olsun, neresi olursa olsun, Sırrı Süreyya ÖNDER'in ölümü ile ortaya çıkan durumlar ve bu kişinin siyasi yanı yanısıra, sosyo ekonomik durumu bir arada düşünüldüğünde, sıradan vatandaşların birbirlerini siyasi saiklerle kırması, ithamlarda bulunması, günlük siyasi kaygılarla tartışma içine girmesi bana gerçekten çok garip geliyor.  Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: putty - 23 Mayıs 2025, 20:50:20Münakaşa yapmayın rica ederiz biz çok geriliyoruz

Kendi adına konuş. Savunma konularını bıraktım artık sayelerinde. Çok eğleniyorum. Kral çıplak ama haberi yok! ;D

Alıntı yapılan: Denizci16 - 23 Mayıs 2025, 21:20:41Sn.Archangel,sn.m.b.t bence fazla yükleniyorsunuz ve kişinin üzerine oynuyorsunuz lütfen bu güzel bir davranış değil

Şu durumu en iyi kavrayabilen sensin Denizci. Bir kez daha tebrik ederim. Yılın üyesi adayım kesinlikle sensin!

Halen anlayamayanlar için herkesin anlayabileceği bir dilde açıklayalım. Mehmet75 bir konuda bir ironi yaptı. Onu anlayamayanlar hemen arka arkaya sert eleştirilerde bulundular. Bu arkadaşlar denizcinin belirttiği arkadaşlara bir iki kişi daha ekleyebiliriz. Mehmet75'de onların trol olma olasılıkları üzerine sert bir paylaşım yaptı. O kadar yüklenirseniz olacağı bu.  Belki de bilmeyerek önemli bir noktaya değindi!

Esasen bu durum sadece bu olayda değil, forumdaki pek çok konuda defalarca tekrarlanmış durumda. Forumda birkaç üye var. Bunlar net bir şekilde siyasi fanatik ya da gerçekten trol! Türkiye'nin tüm sosyal mecrası trollerle dolu. Ülkenin en büyük, en köklü savunma forumlarından birinde olamazlar mı! Olabilirler. Neyse hemen üzerlerine alınmasınlar. Ama bu arkadaşlar daima, her zaman, her seferinde, kendi siyasi ideolojilerine yönelik en ufak bir eleştiri bile olduğunda, sanki sözleşmişler gibi hemen o eleştiride bulunan arkadaşlara doğrudan saldıran, kutsal saydıkları ideolojilerini ölümüne savunan iletileri sıralıyorlar. Sanki hepsi aynı kalemden çıkmış gibi cümleler, hepsinde aynı nefret dili! Aslında çevreleri böyle, mesela aynı nefret dili takip ettikleri medyada da kullanılıyor.

Eh burada da her düşünceye açık ortamı bulmuşlar. Ama kendilerine uygun olmayan her şeyden de şikayet ederler hemen. Yani onlar başkalarına nefret dolu cümleler kurabilir, hakaret edebilir vs, ama kendilerine yöneltilen her eleştiride veya ithamda hemen şikayette bulunurlar.

Haliyle bu durum, pek çok arkadaşımız tarafından kendilerinin trol sanılmasına neden olmakta.

Muhtemelen Türkiye'nin en renkli, en şenlikli savunma forumuyuz.  ;D  ;D

Bu başlıktaki konuda bile, Mehmet75 bir ironi yaptı. Ya sadece biri yanlış anlasa bari de diğerleri onu uyarsa. Yoooo, her zaman yaptıkları gibi balıklama sırayla atlayıp içlerinde kini kustular önceki sayfalarda. Biraz Anadolu ağzıyla yazayım bu kısmı, daha cana dokunur olsun. Oğlum madem trol değilsiniz, neden trol gibi davranıyorsunuz o zaman!  ;D  ;D

O kadar ölümüne savunmayın siyaseti, siyasetçileri. Allah değil onlar, her birimiz gibi hataları olan kullar. Bırakın isteyen eleştirsin. Haksız yere bile eleştirseler bile hemen nefret kusmayın, bildiğiniz gerçeği kibarca paylaşın. Haklı yere eleştirdiklerinde de sessiz kalmayın, çıkın bu konuda haklısın deyin. Yapılan yanlış yerine yapılması gerektiğini düşündüğünüz doğruyu paylaşın.

Korkmayın ya, bu ülke hepimizin. Pislikleri halının altına süpürerek temizlik sağlanmaz. Burada Savunma sanayi ağırlıklı konuları konuşuyor, değerlendiriyor, eleştiriyor ve daha iyi olmaları için fikirler üretiyoruz. Esasen savunma sanayimizin bu kadar gelişmesinin en büyük nedeni hükümet, para, zorunluluk vs hiç biri değil, sizlersiniz. Sizlerin burada öne sürdüğü fikirler. Bu fikirlerin belki de çoğundan haberimiz bile olmadığı hayata geçirilenleri. Ciddiyim bu konuda. Açın TV'de tartışma programlarında savunma konularında uzman sıfatında konuşanların anlattıklarını dinleyin. Eğer forumları uzun süredir takip ediyorsanız bazıları için dersiniz, bunu bizim forumda yıllar önce x üye söylemişti diye. Aşina olduğunuz için şaşırmazsınız bile.
Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz