F-35 Müşterek Taarruz Uçağı Projesi

Başlatan Felix, 22 Mart 2009, 00:38:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

F-35 LERİN İPTALİ DURUMUNDA ALTERNATİF ALINABİLECEK UÇAKLAR!

Gripen NG
15 (16.7%)
EF-2000 Tranche3
42 (46.7%)
Rafale
11 (12.2%)
SU-35
13 (14.4%)
MİG-35
4 (4.4%)
SU-57
21 (23.3%)
JF-17 Block3
9 (10%)
FC-31
11 (12.2%)

Toplam Oy Verenler: 90

Alıntı yapılan: Yasar - 26 Haziran 2025, 14:04:45
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 26 Haziran 2025, 10:46:09Hangar kira parasını neden verelim! Uçağı bize vermeyip hangarında tutan ödesin. Bana ne! 8)
Mantıklı ve çok haklısınız da....
Uçakları LM'e verdirtmeyen ABD yönetimi.
LM, bizden siparişi alıp üretmiş. Bizim ABD yönetimiyle olan siyasi problemimizden ötürü teslim edemiyor.
LM, problem benim değil; seninle ABD arasında diyor. Hallet problemi, teslim edeyim diyor. Bu arada uçakların ambar işgal ücretini de bizden istiyor.

Yani olay "git derdini Marko Paşa'ya anlat" 'a  gelmiş.

Hocam benim bildiğim uçaklar LM'de değil de idareten usaf kontrolünde ve TURAF namına bir usaf askeri üssünün hangarında duruyor.

Adamların mantıkları şu;

Ben uçaklarını ürettim tam verecekken (hatta eğitim devam  ederken) sen s400 aldın. Siyaset devreye girdi;  Kongre ve başkan vermeme engel oldu ama uçaklar senin. Parasını da vermiştin zaten. Üstelik kesin siparişini geçtiğin ilave 24 tane daha uçak için sıranı USAFa verdim ama senin hakkın da sırada bekliyor. Ben de senin namına parka çektim bakımını yapıp koruyorum. Kongreyi ve başkanı ikna et ,gel al; Sana sunduğum park ücreti ve bakım bedelini de vermeyi unutma diyor.

Artık bir karar vermek ve anlaşmak lazım.
Mesajı Paylaş

Hocam bu mantığa göre ABD kendi kıçını ayrı, başını ayrı görüyor, herbiri ayrı oynuyor  ;D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Mehmet75 - 26 Haziran 2025, 14:43:37
Alıntı yapılan: Yasar - 26 Haziran 2025, 14:04:45
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 26 Haziran 2025, 10:46:09Hangar kira parasını neden verelim! Uçağı bize vermeyip hangarında tutan ödesin. Bana ne! 8)
Mantıklı ve çok haklısınız da....
Uçakları LM'e verdirtmeyen ABD yönetimi.
LM, bizden siparişi alıp üretmiş. Bizim ABD yönetimiyle olan siyasi problemimizden ötürü teslim edemiyor.
LM, problem benim değil; seninle ABD arasında diyor. Hallet problemi, teslim edeyim diyor. Bu arada uçakların ambar işgal ücretini de bizden istiyor.

Yani olay "git derdini Marko Paşa'ya anlat" 'a  gelmiş.

Hocam benim bildiğim uçaklar LM'de değil de idareten usaf kontrolünde ve TURAF namına bir usaf askeri üssünün hangarında duruyor.

Adamların mantıkları şu;

Ben uçaklarını ürettim tam verecekken (hatta eğitim devam  ederken) sen s400 aldın. Siyaset devreye girdi;  Kongre ve başkan vermeme engel oldu ama uçaklar senin. Parasını da vermiştin zaten. Üstelik kesin siparişini geçtiğin ilave 24 tane daha uçak için sıranı USAFa versim ama senin hakkın da sırada bekliyor. Ben de senin namına parka çektim bakımını yapıp koruyorum. Kongreyi ve başkanı ikna et ,gel al; Sana sunduğum park ücreti ve bakım bedelini de vermeyi unutma diyor.

Artık bir karar vermek ve anlaşmak lazım.

İyi de bu uçakları alsak kime karşı kullanacağız Amerika 1-2 ay ambargo uygulasa zaten uçaklar uçamazsın yedek parça sıkıntısı çekeriz.

Milyarlarca doları buna harcayacağımızı jet motorunu yapmalıyız.

Cebimizden 2 milyar dolar daha çıkacaksa 1 milyar dolar jet motoruna ayıralım emin ol bu proje 3-4 senede biter. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: gokhan0322 - 26 Haziran 2025, 15:15:36İyi de bu uçakları alsak kime karşı kullanacağız Amerika 1-2 ay ambargo uygulasa zaten uçaklar uçamazsın yedek parça sıkıntısı çekeriz.

Cebimizden 2 milyar dolar daha çıkacaksa 1 milyar dolar jet motoruna ayıralım emin ol bu proje 3-4 senede biter.

Nasıl çalıştığını öğrenebiliriz?
Bizim ürünlerimizin bu uçak üzerinde ne kadar güçlü onu görebiliriz.
Bununla savaşmaktan çok bizi savaşa hazırlaması daha faydalı olabilir. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: mehmet05 - 26 Haziran 2025, 14:52:11Hocam bu mantığa göre ABD kendi kıçını ayrı, başını ayrı görüyor, herbiri ayrı oynuyor  ;D

+1

Ben anlamam. O uçaklara bizim ve uçaklarımızı bize teslim etmeyen her kimse, otopark ücretini onlar ödesin. Otoparka çeken ben değilim! Ben fabrika çıkışı alıp kullanmak için parasını peşim ödedim. Fabrikadan sonra kim bize teslim etmediyse onun sorunu. Böyle firma mı olur kardeşim!  ;D  ;D  ;D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: Musty - 26 Haziran 2025, 15:26:35
Alıntı yapılan: gokhan0322 - 26 Haziran 2025, 15:15:36İyi de bu uçakları alsak kime karşı kullanacağız Amerika 1-2 ay ambargo uygulasa zaten uçaklar uçamazsın yedek parça sıkıntısı çekeriz.

Cebimizden 2 milyar dolar daha çıkacaksa 1 milyar dolar jet motoruna ayıralım emin ol bu proje 3-4 senede biter.

Nasıl çalıştığını öğrenebiliriz?
Bizim ürünlerimizin bu uçak üzerinde ne kadar güçlü onu görebiliriz.
Bununla savaşmaktan çok bizi savaşa hazırlaması daha faydalı olabilir.
evet bu konuda haklısınız.

Aslında burada bütçe konusu önemli.

2030'larda kendi filomuzu oluşturma imkanımız varsa ben bu parayı kendi projemize aktaralım derim.

Yakın zamanda olması mümkün gözükmüyorsa f35'i alıp incelemek elbette oldukça akıllıca olacaktır. Mesajı Paylaş

F-16 uçağı vermeyenden F-35 uçağı bekleyenlere selam olsun ... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 26 Haziran 2025, 16:00:23F-16 uçağı vermeyenden F-35 uçağı bekleyenlere selam olsun ...

"Olur mu canım Trump var iki gün sonra uçaklar paketlenip gelir görürsün..."

Birde buna inanıp bunu diyorlar ya Trumpseverler,Reisseverler... Mesajı Paylaş

Ardan Zentürk'de anlamış f35 için İsrail'in ikna edilmesi gerektiğini ve şu anki güncel durumun buna engel olcağına deyinmiş.

Tespitide güzel biz İsrail'i şöyle yeneriz böyle yeneriz diyenler için boşuna Yunanistan ve g.kıbrıs ile ittifak yapmadı demiş ve eklemiş İsrail sadece hava gücü ile ilerliyor kara savaşı yürütmüyor demiş Mesajı Paylaş

Trump, "Netenyahu bir kahraman, yolsuzlukları dolayısıyla yargılanmaması gerekir " dedi. Muhtemelen, Netenyahu'nun saldırganlığının bir önemli sebebinin de içte yargılanmasını önlemek olduğunu biliyor ve bunu da açıkça destekliyor.  Ötesi var mı ? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz