İran - İsrail Gerilimi

Başlatan SKYWOLF, 03 Temmuz 2009, 10:54:42

« önceki - sonraki »

pressure ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İran'ın elinde etkili olabilen böyle hipersonik füzeler var madem, neden İsrail üslerini vuruyorlar? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - Bugün, 00:29:09İran'ın elinde etkili olabilen böyle hipersonik füzeler var madem, neden İsrail üslerini vuruyorlar?

Çünkü iki ucu b..lu degnek.Döverken cok sakatlarsan abd girer savasa.Ekmegine yag surersin yani.Evet acı ama oyle,sen bana 10 vur,bende 2 vurayim bari durumu var su anda. Mesajı Paylaş

https://x.com/op_sshield/status/1934000644722987301

Bu videoda Demir Kubbe çok etkisiz kalmış görünüyor. Ortalık cehenneme dönmüş. Mesajı Paylaş

Ne kadar hipersonik füze olabilir ki ellerinde? Bütün balistik stoğunun 2000 civarında olduğu söyleniyor. Muhtemelen bunun çok azı hipersonik. İranlı yöneticiler, bu çatışma durumunun çok uzamaması için dua ediyorlardır. Vekil güçleri neredeyse soykırıma uğradı, hava kuvvetleri bitik, füze stoğu da eriyince geriye ne kalacak?

Mesajı Paylaş

İran da Kürtler yani pejak oluyo galiba yönetime isyan başlatacaklarmış. Azerilerinde bu fırsatta hazır beklemeleri lazım. İran hak etmediği kadar büyük topraklara savaşçı Türkler sayesinde 20 yy da beleşe bedavaya sahip oldu. Bu adaletli paylaşım gerekiyor. Sakın Azerbaycan Türklerinin Stokolm sendromuna kapılıp kendisini esir alan İran ın bütünlüğü için filan budalalığına gitmemeleri gerekiyor. Ben Azerbaycan ada güvenmiyorum iktidar tatlıdır mevcut nufusun 3 katı yeni torağı istemek demek mevcut yönetimin değişmesi İran kökenlilerden oluşan yeni bir Azerbaycan kurulması demektir. İktidar hırsı bu kadar kötülüğe yol açar mı bilmiyorum. Türkiye de dev Şii Azerbaycan a sıcak bakmayabilir. İran ı bölmek isteyen güçlerde yönetimi değişecek kendi yanlarında İran yerine parçalanmış küçülmüş İran istemeyebilirler. Bu savaş büyüyecek kürtleride içine alacak kara savaşına dönecek hazırlıklı olmak lazım yoksa Kürtler Suriye deki gibi haklarının on katını alırlar.
Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: KARACI - Bugün, 00:32:52
Alıntı yapılan: SKYWOLF - Bugün, 00:29:09İran'ın elinde etkili olabilen böyle hipersonik füzeler var madem, neden İsrail üslerini vuruyorlar?

Çünkü iki ucu b..lu degnek.Döverken cok sakatlarsan abd girer savasa.Ekmegine yag surersin yani.Evet acı ama oyle,sen bana 10 vur,bende 2 vurayim bari durumu var su anda.

ABD'de bugün gündem demokrat partili üyesi ile eşine yapılan suikast.

ABD'nin Minnesota eyaletinde polis kılığında dolaşan bir saldırgan, Demokrat eyalet temsilcisi Melissa Hortman ve kocasını evlerinde sabaha karşı öldürdü.

Tüm ABD bunu konuşuyor şu anda. İnsan avı başlatılmış ABD'de...

Ben İran yerinde olsam 1-2 gün vurabildiğim kadar vururum İsrail'i...Sonrası Sayın Karacı'nın dediği gibi ABD'yi devreye girmeye zorlar... Mesajı Paylaş

Binlerce fuzemiz  var diyorlardı bakalim kaç gece sallayabilecekler...

Bu (orta menzilli sayılıyor galiba) kullanılan füzeleri seri olarak üretmek karmaşık ve pahali bir iş mıdır yoksa bir defa becerdikten sonra nispeten verimli olarak çok sayıda üretilebilir mi?
Mesajı Paylaş
What is steel compared to the hand that wields it?

Alıntı yapılan: KARACI - Bugün, 00:32:52

Çünkü iki ucu b..lu degnek.Döverken cok sakatlarsan abd girer savasa.Ekmegine yag surersin yani.Evet acı ama oyle,sen bana 10 vur,bende 2 vurayim bari durumu var su anda.

Trump İsrail'in saldırılarına Amerikan ordusunun destek vermediğini, ancak Amerikan güçlerine bir saldırı olursa İran'a görülmemiş bir şekilde saldıracaklarını açıkladı. Bir dediği diğerini tutmayan Trump'ın sözüne güven olmaz. İsrai'in saldırı düzenlemeyeceğini söyledikten 6.5 saat sonra İsrail saldırı. Trump çıkıp saldırı olacağını, hedeflerin neler olduğunu önceden biliyordum dedi. Trump Amerikan halkından dünyadaki savaşları durduracağı vaadi nedeniyle oy aldı. Amerikan halkı Ukrayna savaşında verilen silah sistemlerinin kendi vergileriyle sağlandığını, ABD hükümetinin vergilerini başka ülkelere silah yardımına harcamak yerine kötü giden ABD ekonomisini düzeltmek için harcamasını istiyor. Haberlerde duyduğuma göre Trump'ın danışmanlarından biri bile İsrail'in İran ile savaşına ABD'nin para harcamaması gerektiğini söylemiş. Ama Amerikan halkının halen fark etmediği bir şey demek ki. İsrail silah stoklarını Gazze'yi yerle bir ederken epey boşaltmıştı. Bunu Amerikan desteğiyle yapmışlardı! Ama bugün boşalan stokların kısa sürede doldurulduğunu görebiliyoruz ki, İsrail İran'ın  her yerindeki hedeflere bomba ve füze yağdırıyor.

Bu konuda dünyanın da halen fark edemediği bir gerçek var. İsrail cephane stoklarının bu kadar kısa sürede  yeterli seviyeye getirilmesinin, İsrail'in İran'a saldırısının çok önceden planladığının kanıtıdır! ABD kesinlikle bu işin içinde! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz