İran - İsrail Gerilimi

Başlatan SKYWOLF, 03 Temmuz 2009, 10:54:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fake görsel. Dikey stabilizatöre bakın ters görünüyor. Yapay zekaya falan çizdirmiş olmalılar. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 14 Haziran 2025, 11:33:35https://x.com/MOHAMMAD_AARSH/status/1933803651333861557

İsrail'in düşürülen uçağı olduğu belirtiliyor...

Alttaki de bir başkası...

yani bu resme inana elimde satılık istanbul köprüsü var hemde kelepir fiyatına yahu resim buram buram ben yapay zeka üretimiyim diye bas bas bagırıyor  yerde paramparça olmuş ama motorları çalışıyor buna inanana dediğim gibi elimde kelepir köprü var Mesajı Paylaş

Ben bu fotoyu demiyorum twiter daki videoyu diyorum.

Bu fotoyu ise bir şeye benzetemedim. F35 değil F16 ya benziyor ama oda değil. F15 de değil geriye ne kalıyor ben bulamadım. Belki iha dır belki karıştırma şaşırtma sahte hedef gibi taktik amaçlı bir özel araçtır
Edit (göktürk ün yapay zeka düşünceside doğru olabilir)

Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

https://x.com/i/status/1933832999612600406

İran füzelerinin Tel-Aviv'deki etkilerini gösterdiği iddia edilen videolardan biri... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Valla ben bu foto üzerinden yorum yaptım Twitter'dakini görmedim iyide İsrail'in turbofan ihası yok ki ürün olarak

Fake olma ihtimali şu açıdan var f35 de dikey ve yatay stabilatörler motorun üstünde ve yanında değil yani motora direk bağlı degil
Evet bu foto daha çok fake gibi
Ama insan yiyiyor ne yalan söyleyeyim Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 14 Haziran 2025, 13:54:36Valla ben bu foto üzerinden yorum yaptım Twitter'dakini görmedim iyide İsrail'in turbofan ihası yok ki ürün olarak

Fake olma ihtimali şu açıdan var f35 de dikey ve yatay stabilatörler motorun üstünde ve yanında değil yani motora direk bağlı degil
Evet bu foto daha çok fake gibi
Ama insan yiyiyor ne yalan söyleyeyim

Fotoyu bilmem ama Israilin anka 3 benzeri turbofan motorlu stealth uçan kanat ihalari var.  Tabi bizim gibi davullu zurnalı reklam yapmıyorlar.

https://www.twz.com/air/the-existence-of-israels-secret-stealth-drone-should-come-as-no-surprise Mesajı Paylaş

Bu konuda çok az fotoğraf ve video var. Onlarda da ne olduğu belli değil! Ancak gerçek olsalar muhtemelen İran tarafı bol bol  ve çeşit çeşit çekip paylaşırdı. Bakalım daha neler göreceğiz! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

İki ülke arasındaki çatışmalar petrol fiyatlarının da birden yükseldi. Tabi doğal olarak yöneticiler bu artışın faturasını bizlere geçire.. pardon yansıtacaklardır.  :'(  :'(  ;D  ;D Mesajı Paylaş

Alıntı YapKörfez Savaşı'ndan 1 gün önce ortaya atılan Pentagon teorisi yeniden gündeme geldi. Sosyal medya platformu X'teki bir hesap, İsrail'in İran'a yönelik saldırısından yaklaşık 1 saat önce Pentagon'daki pizza siparişlerinde olağanüstü yoğunluk olduğunu kaydetti.

https://www.hurriyet.com.tr/dunya/pentagon-teorisi-yeniden-gundem-oldu-israilin-saldirisini-ilk-onlar-fark-etti-42839125
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz