RADAR 2023 PROJESI

Başlatan AVCI, 12 Ocak 2015, 11:35:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Merkezdeki 600 km S-400 arama radarı mı acaba ??? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: mehmet05 - 10 Eylül 2022, 23:45:53
Merkezdeki 600 km S-400 arama radarı mı acaba ???
Türkiye'nin tamamı yuvarlak içinde  çizilmiş, yani ülkenin dört bir yanına kurulacak radarlar ile ülkenin radar şemsiyesi resimdeki gibi tamamlanacak Mesajı Paylaş

BİM'de bu hafta ilköğretim pergeli satışa çıkıyor , onu alsınlar güzel güzel daireler çizerler.... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: mehmet05 - 10 Eylül 2022, 23:45:53
Merkezdeki 600 km S-400 arama radarı mı acaba ???

Sanıyorum o aldığımız Boeing 737 AWACS uçakları. Barış kartalı diğer ismiyle. Mesajı Paylaş

S-400 radarı 600 km menzilli. Barış Kartalı dairesel 450 km, tek sektörde çalıştırılır ise 700 km menzilli başka da bu menzilde radarimiz yok diye biliyorum. Mesajı Paylaş

Eski bir görsel. 600 km menzilli radar--Ukrayna /Havelsan/Aselsan ortak çalışmasına atıf. 2016 da işbirliği sözleşmesi imzalanmıştı. Ortak radarın 600+ olması planlanıyordu. Akıbeti nedir bilmiyorum.
Mesajı Paylaş

Alıntı Yap
TÜBİTAK BİLGEM Enstitüsü Müdür Yardımcısı Dr. İlhan Kubilay Yalçın metamalzeme temelli radarlar üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

https://bilgem.tubitak.gov.tr/tr/content/bilgem-teknoloji-dergisi
Mesajı Paylaş
]

]

Alıntı Yap
SavunmaSanayiST.com @SavunmaSanayiST

Volo Kompozit, Dünya'nın en büyük radar ve anten sistemleri üreticilerinden olan Finlandiyalı bir şirket ile yerli ve milli imkanlarla ürettiği radomların ihracatına yönelik sözleşme imzaladı.

Mesajı Paylaş
]

Alıntı YapM5 Dergi @M5Dergi

🇹🇷TSK'ya 2022 yılında üç adet daha Silah Tespit Radarı [STR] teslim edildi

🔹TSK envanterindeki STR sayısı 4'e yükseldi

🔹STR; düşman unsurlar tarafından gerçekleştirilen havan, top ve roket atışlarını tespit ederek atım ve düşüm yerini hassas bir şekilde belirlemeyi sağılıyor.

Mesajı Paylaş
]

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz