Tom Clancy's HAWX (Piyasada)

Başlatan Warlord, 21 Nisan 2009, 21:18:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gayet güzel bir oyun şiddetle tavsiye ediyorum :D:D Mesajı Paylaş

Sen daha ilk başlarındasın sanırım,b uçakla ordu düşürmeye başlıyınca sıkılırısın. :D :D Mesajı Paylaş

açıkçası ortalarına kadar geldim ama radarlı bir bölümde kaldım sam değil radarlar wardı ve girdikten sonra belli bir süre geçince anında roketi yiyorum ne yapabilirim ki?? Mesajı Paylaş

Screenshoot dedikleri şeyden çekte bölümü hatırlayayım. ;D ;D Mesajı Paylaş

güzel oyun ama ben beğenmedim...Simulasyon tarzı yerine arcade şeklinde yapmışlar oyunu.Bir uçak 50-60 tane AA füzesi taşıyor.saçma olmuş.Bu grafiklerin yanında oyun simülasyon olsaydı, ne falcon 4, nede başka bi oyun bu oyunla yarışamazdı ;) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Reconnaissance - 11 Haziran 2009, 15:47:31
Oyun muhteşem oyun fakat boştanyere bakmayın bizim bilgisayarlar kaldırmaz bunu  ;D

Yalannn !!! Bilgisayarım Kaldırdı Bu oyunu

P4 2.6 (Tek çekirdek)
1 gb ddr2 533 ram
512mb(256 paylaşımlı) Nvidia GF6200 Turbo Cache Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Reconnaissance - 15 Ocak 2010, 00:29:10
Alıntı yapılan: Reconnaissance - 11 Haziran 2009, 15:47:31
Oyun muhteşem oyun fakat boştanyere bakmayın bizim bilgisayarlar kaldırmaz bunu  ;D

Yalannn !!! Bilgisayarım Kaldırdı Bu oyunu

P4 2.6 (Tek çekirdek)
1 gb ddr2 533 ram
512mb(256 paylaşımlı) Nvidia GF6200 Turbo Cache
ulan ekran kartın taş gibi neden korktun işlemciden mi :D Mesajı Paylaş

Taş gibi derken ben niye farkedemedim o taşlığı :) systemrequirements lab da ne zaman bi oyunu araştırsam model den fail oluyom :) ama termal macun aldım 2 tane onu sürecem işlemcime ekrankartıma çipsetime. sonra bi overclock 2.6 olacak 3.2  ekrankartı 400 mhz olacak 480 :D Mesajı Paylaş

4 GB DDR3
2.53 Core duo
1 GB 256 BIT
işlemcim diğerlerine göre kötü sanırım ?ramlerde heralde 1200 sanırım Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz