Genel site sorunu.

Başlatan SKYWOLF, 01 Aralık 2011, 19:36:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dünden bu yana foruma oldukça fazla spam üye başvurusu oldu. Yaklaşık 200/gün. IP adresleri genelde Rusya üzerinde görünüyor. Ama buna emin olamayız. Dün bunu durdurmak için bazı IP aralıklarını yasaklamayı denedim. Bazı arkadaşlarımızın IP adresleri o aralıklar içerisinde kalmış olmalı ki bu şekilde uyarı mesajıyla karşılaştılar.

Yasaklamayı kaldırınca erişim sorunu da ortadan kalkmışa benziyor.  Ama spam üyelikler gelmeye devam ediyor. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

yeni üyeliği bu dalga geçene kadar kaldır bence. Email onayıda çözüm değil tamamen yeni üye linkini kapatmak gerek bir süre için Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: putty - 11 Şubat 2025, 18:23:02yeni üyeliği bu dalga geçene kadar kaldır bence. Email onayıda çözüm değil tamamen yeni üye linkini kapatmak gerek bir süre için

Aynı fikirdeyim. Belli bir tarihten sonra üye olan herkesi silin. Yetmez, yeni üyelikler için de referans sistemi getirelim. Biz bize kaç kişiyiz zaten, herkes tanıyor bir birini. Mesajı Paylaş

Benim IP adresim rusya'dan degil ama bana da yasaklisin mesaji geldi. Mesajı Paylaş

Son zamanlara ben orijinal antivürüs falan da kullanmaya başladım,

Ama küçük bir tesbit, Mısır da şu an Rusya dakinden daha iyi çalışıyor site, o konu başlıkarının zıplaması falan da yok şu an,
Ülkeye göre midir, kullanılan internete göre midir, yoksa yönetim müdahale mi etti duruma bilmiyorum. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz