Suriye Krizi

Başlatan Falcon, 20 Temmuz 2011, 18:41:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce Türkiye Suriye'ye yapılacak bir askeri müdahaleye katılmalı mı?

Katılmamalı. Bizi hiç iligilendirmez.
18 (16.8%)
Kesinlikle katılmalı. Çünkü müdahale sonrası Suriye'de söz sahibi olmamız için şart.
59 (55.1%)
Engel olmalı. Çünkü Suriye'den sonra sıra İran'a, ondan sonra da sıra bize gelecek.
24 (22.4%)
Başka bir düşüncem var. Aşağıda paylaşıyorum.
6 (5.6%)

Toplam Oy Verenler: 107

. Mesajı Paylaş

Fransa'nın da gelmesi ile olayın artık sadece petrol ve doğalgaz olduğu gözümde nettir. Bence 1-2M varillik bir potansiyel var burada. Eskiden bile 600 bin varil çıkıyormuş. Kendileri almaya cesaret edemiyorlar ama bize bırakmıyorlar. Küresel rekabette bizim devreye girmemiz Fransa için çok sorun çıkardı. Fransa'nın 2.6M varil günlük üretimi varmış dünyanın dört bir yanında ve kendi ülkesinde 0. Tabi ki güzel yer Suriye, Fransa için. Bedavadan 8-10 milyar dolar bizim cebimize gireceğine onların cebine girsin isterler. Mesajı Paylaş

. Mesajı Paylaş

. Mesajı Paylaş

Abd barış pınarı harekatı sebebiyle Türkiye'ye uygulanan yaptırımları kaldırmış. Varan 1 ;D

Sırada Caatsa var. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: HKY - 17 Ocak 2025, 11:17:59Abd barış pınarı harekatı sebebiyle Türkiye'ye uygulanan yaptırımları kaldırmış. Varan 1 ;D

Sırada Caatsa var.

ABD'de yaptırım biter mi? Birini kaldırır birini devreye sokar...

En sinsileri Almanya'dır ... Açıktan yaptırım yapıyorum bile demez ; "silah sistemi talebinizi değerlendiriyoruz" der 5 sene değerlendirme süreci devam ediyor diye örtülü ambargo koyar...

ABD kovboy mantığı "size ambargo uyguluyoruz" diye açıktan söyler... Mesajı Paylaş

Dış politikada'da gümbür gümbür gelmeye devam ediyoruz😁

Hazır olun beyler Osmanlıyı kurmaya az kaldı😎

Bize esad'ın gitmesini başarı gibi servis ettiler şimdi gerçek ortaya çıktı.yüzde 300-500 vergi koyarsa kimse birşey satamaz ki koydular..

Bende bizim etkili olduğumuzu,esad'ın gitmesiyle prestij kazandığımızı düşünmüştüm ama yanılmışım

Ayrıca bir itirafta bulunayım

Sn.Serkan1976 bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü,bize Suriye'yi yedirmezler deyince;

İçimden birkere muhalif olma, birkere sevin, birkere gurur duy,hayıflanma diye söylenmiştim ama üstad haklıymış şimdi haklı olduğu ortaya çıkıyor. ben kendi adıma sizden özür dilerim 🖐�

Eeee Suriyeli kardeşlerimize bakmanın meyvesini birkere daha almış olduk.

Dış politikada'da gümbür gümbür devam😃 Mesajı Paylaş

Sahi bu arada'da İtalyada yapılan Suriye'nin geleceği şeklindeki toplantıya çağrılmadığımız söyleniliyor... Mesajı Paylaş

https://www.ekonomist.com.tr/haberler/ticaret-bakanligi-ndan-suriye-aciklamasi-56759

bir şeyin önünü arkasını araştırmadan boş boş yorumlar yapıyor toplumu yanlış düşüncelere sevk ediyoruz.
birde bunu lanse eden sitelere bakmak lazım lakin biz bunu bilerekmi yoksa bilmiyerekmi yoksa farklı bir niyetlemi yapıyoruz bilmiyorum fakat duyduğumuz  haberin kesin doğru kabul edip hiç önünü arkasını araştırmadan konuşuyoruz sonrada aaa böylemiydi diye saflığa yatıyoruz.
Kısaca
Bu  vergi oranı türkiyeye mahsus olmayıp suriye sınırında bulunan tüm sınır kapılarında aynı oranın geçerli olduğunu beyan ediyorlar.... Mesajı Paylaş

Sn Aydın Durmuş

Ece ünerin haberinde bize ve Avrupa'ya yüzde 300-500 vergi konulmuş diyor bunu biliyoruz

Milyonlarca Suriyeliye Avrupa bakmadı fakat biz baktık Ayrıca ordaki muhalifleri biz destekledik durum bu iken bizede Avrupa ile aynı tarifeyi uygulamaları normal mi?

Yani zihniyetinizi ve mantiletinizi sorgulayın

"Avrupayada aynısını yapmış o zaman bize yapmasında bir sakınca yok..."

Kafasını yaşamak hiç normal bir kafa değil. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz