PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
65 (77.4%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
11 (13.1%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.5%)

Toplam Oy Verenler: 84

Alıntı yapılan: putty - 07 Nisan 2025, 21:16:23Devletler vatandaşları masum kalsın diye pis işleri kendi üstüne alır. İnsanları mesela asar idam eder sen ben bunu yapmak istemeyiz. Köpekleri alır toplar öldürür bizden gizler masum kalalım diye kendi üstüne alır bu ahlaksız işi. Terör örgütü ile görüşmede böyle bir şeydir. Siz karışmayın bu işler bizim masumiyetimize ağır gelir kaldıramayız bu işler düşmanlarla bile oturup barış imzalayabilen devletlerin yapabileceği ağırlıkta işler.  Bize anlatırlarsa danışırlarsa biz masumlar tiksiniriz kaldıramayız. Demek istediğim bırakın devlet bu işi layığıyla yapar siz hiç karışmayın. Osmanlı Apo gibi teröristleri ne yapıyordu biliyor musunuz ya fırsatını yakalarsa asıyordu olmuyacak gibiyse paşa yapıyordu emrine asker veriyordu.

Onun için de yıkıldı gitti Osmanlı...Eşkiyanın başına Paşa yapıldığını gören halk o devlete itimat eder mi? Mesajı Paylaş

Çok alakasız olmuş sn.putty

Düne kadar teröristle konuşulmaz,mücadele edilir

Teröristin anlıyacağı cevap sarı torbadır.

Terörle müzakere değil mücadele edilir

Derken birden bire bunun tam tersi konuşulur oldu

Osmanlıda isyan edenler paşa yapılır mıydı bilmem ama

Osmanlıda bu tarz u dönüşü yapanları heralde civelek taburu,içoğlan koğuşuna yada herkezin bilmediği götlekler taburuna atarlardı...

O zaman benim ve vatandasımın kanı ile senelerce mücadele edip,mücadele eden vatandaşı hiçe sayan devletim yok benim. Ve yine varsa böyle bir devlet adamıda böyle bir devlet adamım yok benim nokta.Çünkü kendi ve yakınının kanını ve canını ortaya koyamıyanların alabilceği karar değildir ve hadlerinede değildir bu karar. Mesajı Paylaş

Diyorum işte sen ben kaldıramayız diye ondan diyorum. Sen ben kızacağız dediğimde o zaten. Devletler bizim gibi değiller olması gerekeni yapıyor. Sen istediğin kadar kız isyan et devletler böyledir. Bana kızma bende vatandaşım benimde kanıma dokanacak aynı taraftayız hissiyatımızda benzer. Devletlerin fıtratı geniştir biz onu sorgulamaya kalkarsak kahroluruz
Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Haklısın sn.putty şimdi bu açıklaman ile daha iyi anladım biraz sana sert bir serzenişte bulunduysam "özür dilerim"...

O zaman hiçbir arkadaş bana bu devlet varken ve bu zihniyet varken niye savaşmazsın demesin...

İlerde yeni apolar çıktığında ugandadan,maliden,tayvandan savaşacak adamlar getirsinler bir zahmet...

Ben şimdi G.Doğu'nun rezilliğini,mahrumiyetini,sefaletini neden çektim diyorum Mesajı Paylaş

23 Nisan'daki drone ile bir askerimiz şehit olmuş.
Sosyal medya bakanın olayı anlatış şeklini fena eleştirmiş...

https://haber.mynet.com/hain-saldiri-tartisma-yaratti-bakan-guler-in-sehit-mecit-day-aciklamasi-gundem-oldu-bir-drone-attilar-bizim-mehmetcigimize-carpti-110107206530 Mesajı Paylaş

Göbekli muhabereci paşaları ve atanmış bakanları pek ciddiye alamıyorum. Yazık bunun askerlik geçmişine. Koyun bakalım bir piyadeyi/komandoyu/tankçıyı oraya ne konuşacak.

Denizci kardeşim, haklısın bundan sonra gerçek işlere asker zor bulurlar. Ama fakirlikten askere giden gençlerle küçük birlik harekatına devam ederler ancak. Karargahlar ve operatif/stratejik kafalar zor artık. Eskiden statü ve imkan vardı, şimdi o da yok. O kafa yurtdışına da gider sivilde de harçlığını çıkarır. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Mehmet75 - 24 Nisan 2025, 18:50:55Göbekli muhabereci paşaları ve atanmış bakanları pek ciddiye alamıyorum. Yazık bunun askerlik geçmişine. Koyun bakalım bir piyadeyi/komandoyu/tankçıyı oraya ne konuşacak.

Denizci kardeşim, haklısın bundan sonra gerçek işlere asker zor bulurlar. Ama fakirlikten askere giden gençlerle küçük birlik harekatına devam ederler ancak. Karargahlar ve operatif/stratejik kafalar zor artık. Eskiden statü ve imkan vardı, şimdi o da yok. O kafa yurtdışına da gider sivilde de harçlığını çıkarır.

Alıntı yapılan: DelKu - 19 Mart 2025, 06:20:06Ölünce sana kalan, beraberinde kefeninde götüreceğin yegane şey ONUR'undur, gerisi tamamen dağılır, yokolur.
Onur , insanlık varolduğu sürece kalır , ait olduğu kişiyi tanrı katına çıkartır.
Bazen de yokluğunda kişiyi yerin dibine batırır; rüzgardaki toz taneleri gibi kaybolur hiçliğe gidersin. Mesajı Paylaş

Çok şey yazarımda,Daha sonra Tsk düşmanı,vatan haini ilan ediliyorum
Gene Şehit veririz gene birilerine imtiyaz veririz yada ezik bir biçimde geri çekiliriz o zaman gene zehir saçılır benden

Ben Tsk'nın içinin boşaltıldığını ve bunun devam ettiğini biliyorum
Bunun olmasıda normal aklınızda bulunsun bugün silahlı kuvvetler kamu hizmeti iken yarın birgün Wagner gibi özel sektöre rant alanı olarak devredilecek,özel şirketler bu görevi üstlenicek Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz