RAFALE

Başlatan seyyah, 24 Haziran 2011, 17:29:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

@SKYWOLF neden alıntı yapamıyoruz? Düzeltmek çok mu zor...

Bu sene 9 ayda 13 adet üretilmiş, son 3 ayda en fazla 5 adet üretirler ve toplam 18 ader. Şu an her ay 1.5 adet üretiyorlar, bu sayı 4 olması için en iyi ihtimalle 2032-33'de olması bekleniyor. O döneme kadar 4.nesil jetlerin payı iyice azalmış olacak. Askeri jet uçağı endüstrisi bakımından geride kalan Avrupa ve Fransa eski nesil jetlerini modası geçmeden elinden geldiği kadar satmaya çalışıyor.
Linkback: Ynt: RAFALE

Ayda 4 uçak iyi bir rakam mı? Bence iyi...

Tabi ki çok iyi rakam, ancak o rakamlara ulaşması için en az 6-7 seneye ihtiyacı var. Uçağı üretmek sadece kaportasını yapmak değil ki. Onlarca firma değişik parçalarını üretiyor, kapasiteyi arrtırmak uzun süre alır. O döneme kadar tüm batı alemini F-35 fazlası ile doyurmuş olur. Çin bu üretim hızı ile 1000'den fazla J-20 ve yüzlerce J-35 üretir. Rusya da aynı şekilde yüzlerce Su-57 yapar, Su-75 hazır olur. Piysada 5.nesil jetlerin sayısı artar, rekabet oluşur. Fransa'nın 5.nesil jetlerden bile pahalı olan oyuncağını kim alacak o dönemde. Tadı ağzımızda kaldı, süper performans jetleri olsa anlarız ama öyle olmadığını siz de biliyorsunuz.

2030 sonrası ayda 100 adet üretirsen bile eskimiş ve pahalı jetin piyasası iyice daralmış olur. Müşterisi olmadıktan sonra üretim kapasitesini arrtırmak nafiledir.

Neden alıntı yapamadığımız hakkında ve nasıl düzeltileceği konusunda hiç bir fikrim yok! Siteyi hazırlayan kişiye de ulaşamadım. Numarasını değiştirdi muhtemelen. Fikrim olmadığı için de hiç bir şeyi kurcalamıyorum. Daha önceki sorunlarda şunu bozmuşsunuz, bunu bozmuşsunuz vs diyordu, ki bahsettiği şeylerle ilgili bir değişiklik de yapmamıştım! Değişiklik yaptığım diğer dosyalarında öncesinde yedeğini almış, sorun düzelmeyince o yedekleri yüklemiştim. Bu nedenlerden dolayı bu konuda hiç bir şey yapamıyorum. Yapmak da istemiyorum artık!
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

copy engelleme script i yüzünden oluyor çünkü java bu alıntıyı kopyalayıp pencereye ekliyor
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Putty haklısın, copy past yapılmasına izin verilsin ve o şekilde alıntı yaparız.

Putyy sallama!!!
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

ondan oluyordur mantıklı bence

Yıllardır kopyalama koruması var ama nedense son bir aydır alıntı alamama sorunu var. Demek ki ondan olma ihtimali çok düşük! Kopyalama korumasının kaldırılması için yıllardır süren ısrarına bu durumu kılıf uydurma olasılığı çok daha fazla! Bu konudaki ne kararımı daha önce defalarca da belirtmiştim!

Bu seferki kopyalama önleme kodu farklı çalışıyor sayın yöneticim. Herkes uyuduğunda gizlice dene göreceksin sende. Forum yazılımında sorun yok mesele bu üçüncü taraf eklentilerde. Ben alıntı ve copy yapabiliyorum benim için sorun yok.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat