RAFALE

Başlatan seyyah, 24 Haziran 2011, 17:29:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fırlatma kolunu çekseydi , çok iyi havası olurdu. Yerde iken bile kurtarır bizim fırlatma koltuğumuz...

Tiger satışları dibe çakılınca James Bond filminde 007yi Tiger'dan fırlatma koltuğu ile fırlattırıp absürd reklamını yaptırmaya kalkmışlardı

Fransız havacılık şirketi Dassault Aviation, Rafale savaş uçağı üretimi kapsamında 300. uçağın üretimini tamamladı.

Fransız Rafale'nin üreticisi Dassault Aviation, program kapsamında yeni bir eşiğe ulaştı. Bu bağlamda şirket Fransa'daki üretim tesislerinde 300. uçağın üretimini tamamladı. Bugüne kadar Fransa ve 8 ülke tarafından tercih edilen Rafale, toplamda 533 adet kesin sipariş aldı. Henüz 233 uçak teslim edilmemişken üretim hızının ayda 4 adet uçağa çıkarılması planlanıyor.

https://www.defenceturk.net/fransadan-rafale-savas-ucaginda-yeni-esik

Ayda 4 uçak fena bir üretim hızı değilmiş.

Şu uçakla aleme süper güçlük tasladılar ya hayret bişey. Bu uçağı inat etse Bulgaristan bile yapar

Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

İyi uçak, güzel uçak da nedense hava alıkları bana tuhaf gözüküyor.

Ha gayret önce f22 sonra rafale yarında nükleer bomba ürettirsin sayende iki güne kalmaz Bulgaristan süper güç olur.

Putty yine başladı, forumda kendisine ilgi gösterilmesi için mi saçmalıyor bilmiyoruz. Ne ülke imiş şu Bulgaristan, her şeyi yapabiliyor ama hiç bir şey yapmıyor...

Benim bir inancım var bunu ifade ederken Bulgaristan çok uygun bir ülke olarak aklıma geliyor. Miskin iddiasız batak silik ama seferber edilebilir imkanları olan bir ülke. İddiamda şudur. Devletler planlı kalkınma seferberliği ile çok şaşırtıcı derecede başarılı olabilirler. Bu serbest piyasa ekonomisi miskinliği ülkeleri mahfediyor. Bana Bulgaristan ı versinler Avrupanın parlayan yıldızı yaparım.
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Şimdi bu son paragraf soru doğurur

Bulgaristan' ı Avrupa'nın parlayan yıldızı yapıyorsunda ,Neden bizim Türkiye'nin başına geçip Avrupa'nın devi yapmıyorsun, üstelik ülkenin anahtarını Portekizliler verebiliyorsun,sen Türkiye'nin anahtarını Portekizliler ver ama sözkonusu yönetmekse kaçın bu ne perhiz ne lahana Turşusu....

Gördü Fenerliler senin Şu meşhur portekizlileri

Batının Şişirilmiş balon uçağı, çin yapısı j10 uçağının attığı çin yapısı pl15 füzeleriyle madara olduğunu unutmayın.
Batının peşinden gideceğiz diye doğunun gerisinde kalmayalım.
Pakistan hava hava savaş/görevlerinde gerçekten iyi durumdadır.

Hayati bir tehditle karşı karşıya kalıp, bedelini ödemeye rağzi olursa göreceli küçük bir devlet bile beklenmedik işler yapabilir..

K. Köre bile Rus/Çin sömürgesi olma ve halkını açlıktan kırma pahasına ABDye ICBM firlatabilecek hale gelecek noktaya geldi...

Ummadik taş baş yarar demişler..

ABye, NATO ya girmiş Bulgaristan icin ne tehdit var ki, kime ne satacak ki uçak yapmak ile uğraşsın...ne isterse alabilir,ne uğraşacak..
Linkback: Ynt: RAFALE
What is steel compared to the hand that wields it?

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat