Yerli Hava-Hava Füze Projesi

Başlatan ~~İsmaiL~~, 11 Haziran 2011, 17:56:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İkisini de tanımıyorum, madem Ayhan Tarakçı'yı eleştiriyorsun ortaya argüman sunacaksın. Yani, teknik olarak ispatlamadan atıp tutmak kolay. Levent show peşinde olabilir, izleyici sayısını arttırmak gibi niyeti de var, karşısındaki Ayhan'ın izleyici kitlesi baya fazla imiş.  Yazdıklarını okuyunca burnu havada tröllere benziyor. Mesajı Paylaş

Böyle bir resim düştü az önce internete sol alttaki füzeye dikkat...Gökhan test füzesi deniliyor...Fotomontaj ya da eski bir resim olabilir mi? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 21 Şubat 2025, 21:24:05

Böyle bir resim düştü az önce internete sol alttaki füzeye dikkat...Gökhan test füzesi deniliyor...Fotomontaj ya da eski bir resim olabilir mi?

Bu resim tartışıldı İngiliz forumunda. Resim eski 2022' Aralık ayında çekilmiş, Arap delegesi için KAAN ve mühimmatların maketleri sergilenmişti.
Benim dikkatimi çeken KAAN değil, Türk muadili Meteor füzesi. Demek ki bu füzenin proje çalışması çok daha eskiye dayanıyor.

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Efes - 21 Şubat 2025, 21:12:27Hangi Levent hani şu yerli milli savaş uçağı KAAN hakkında tek satır yorum yapmayan yapamayan havacı levent mi!

Aşırı kibirli biri. Sadece onun bildiği bilgiler var. Başkası bilmiyor. Bilsede yanlış biliyor.
Herkes her şeyi bilmiyebilir veya bildiği konuda bir kaç hata yapabilir. Bu arkadaş karsısındakiyi alaya alır gibi birazda hakaretvari sözlerle yükleniyor. Mesajı Paylaş

Gökhan füzesi ise şayet havada duruyor gibi altında onu tutan bir stand yok gibi yani işin aslı fotoğraf photoshop olabilir mi? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 21 Şubat 2025, 22:49:19Gökhan füzesi ise şayet havada duruyor gibi altında onu tutan bir stand yok gibi yani işin aslı fotoğraf photoshop olabilir mi?

Plastik ayaklar üzerinde duruyor.

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: putty - 21 Şubat 2025, 20:56:31Ben Ayhan Tarakçı nın videosunda yanlış bir şey görmedim neye kızmış Levent bey merak ettim.

"Meteor füzesinin atılması için uçağın ses üstü hızda uçması gerekir " Mesajı Paylaş

Evet sn. Marmara fotoğrafı yakınlaştırdığınızda şeffaf plastik ayaklar belli oluyor...

Neden çözünürlüğü düşük foto koyarsınız ki... Mesajı Paylaş

Sn.serkan 1976 aynı Ayhan Tarakçı videonun bir bölümünde ramjet motorların devreye girmesi için sesduvarını aşması lazım ya bunu platform yapıp atılacak yada booster ile bunu sağlayıp bunu yapacak gibisinden bir cümlesi var. Mesajı Paylaş

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Bloodhound_(missile)

İngilizlerin bloodhound diye hava savunma füzeleri vardı ramjet olan ...

Benim okuduğum bir yazıda ramjetlerin manevra esnasında kapandığı ve birdaha çalıştırılmasının zor olduğu bunu aşmak için özel teknik ve methodların olması gerektiği...Bu bilginin doğruluğu nedir.

Seawolf vardı galiba birde İngilizlerin gemiden atılan ramjet hava savunma füzesi, yanlış hatırlamıyorsam Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz