Sohbet...

Başlatan SÜVARİ, 10 Nisan 2009, 14:57:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Türkün gücü dünyanın merkezi Kırşehir miş. Türkiye haritasında Kırşehir in aşağı yukarı Türkiye nin geometrik merkezinde olması çok enteresan değil mi. Böyle bir ülke neden 1200 dolar asgari ücretli yirmi ülke arasına giremez hayret bişey

Linkback: Ynt: Sohbet...
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Ekşi sözlüğe dünden beri giremiyorum...

Site BTK kararı ile kapatıldı

Bu toplum bir acayip oldu ben mi bir garibim anlamadım. Diyarbakır'da 3 adet kediyi ağır hasarlı binadan kurtarmak için KKK, JGN. K. Afad seferber oldu. Helikopterler kalktı.

Kardeşim, hala ulaşılamayan cenazeler var, helikopterlerle taşınması gereken yardımlar var. Personelin yapması gereken birçok iş var. O helikopterin bir sortisi 9000 Dolar. Önceliğiniz o mu kaldı.

hayvanseverliğiniz bir yana, ama, açık bir insan sevmezlik, hayvanı insana tercih durumunu da sık sık görüyorum. Köpek adamı  ısırıyor, kim bilir ne yaptın da ısırdı deniyor. Köpek çocuğu öldürüyor, twitterda hemen birileri de bir psikopat tarafından öldürülen havyan fotoğrafı koyuyor. Adamlar restorana, süpermarkete, sıhhi yasalara aykırı olarak kedi köpek sokuyor. Restoran'dan köpeğin çıkartılmasını istiyorsun, çıkarmam, istemiyorsan sen de burada yeme deniyor. Þikayet etsen dangalağı aylarca kapatma alacak belki. ben insanlarla yemek yemek istiyorum, hayvanlarla değil deyip anlayana diyorsun,

Ama her şeyde olduğu gibi ölçüsüzlük, aşırıya kaçma almış başını gidiyor. 

Alıntı yapılan: mehmet05 - 22 Şubat 2023, 23:10:37
Bu toplum bir acayip oldu ben mi bir garibim anlamadım. Diyarbakır'da 3 adet kediyi ağır hasarlı binadan kurtarmak için KKK, JGN. K. Afad seferber oldu. Helikopterler kalktı.

Kardeşim, hala ulaşılamayan cenazeler var, helikopterlerle taşınması gereken yardımlar var. Personelin yapması gereken birçok iş var. O helikopterin bir sortisi 9000 Dolar. Önceliğiniz o mu kaldı.

hayvanseverliğiniz bir yana, ama, açık bir insan sevmezlik, hayvanı insana tercih durumunu da sık sık görüyorum. Köpek adamı  ısırıyor, kim bilir ne yaptın da ısırdı deniyor. Köpek çocuğu öldürüyor, twitterda hemen birileri de bir psikopat tarafından öldürülen havyan fotoğrafı koyuyor. Adamlar restorana, süpermarkete, sıhhi yasalara aykırı olarak kedi köpek sokuyor. Restoran'dan köpeğin çıkartılmasını istiyorsun, çıkarmam, istemiyorsan sen de burada yeme deniyor. Þikayet etsen dangalağı aylarca kapatma alacak belki. ben insanlarla yemek yemek istiyorum, hayvanlarla değil deyip anlayana diyorsun,

Ama her şeyde olduğu gibi ölçüsüzlük, aşırıya kaçma almış başını gidiyor.
Beğeni +1

Sozluk yazarları tarafından da oldukça tepki gören bir iki başlık ve troll saldirisi deniliyor kapatılmasına.
Madem başlıklar sakıncalı içinde ağır iftira ve ithamlar var ver mahkemeye çeksin cezalarını içinde ülkesini vatanını seven pek çok insanın bulunduğu bir platformu kapatmak niye? Ayrıca asıl suçlular ceza alması gerekirken tüm sozluk ceza aldı. Gerçi son infaz yasalarıyla adam vuran dışarıda geziyor o da ayrı bir ironi ama.
DALKAVUKLAR DEMOKRASİSİ

24.12.2024

Yaşamı durduramazsın yönünü değiştiremezsin gideceği yere gerekirse üstünden geçer yine gider. Fırtına yaşamdır mesela durduramazsın onu. Sırtını yaşama yaslarsan en azından kazanma ihtimalin olur ona aykırı olursan ağzınla kuş tutsan başaramazsın. Bunlar kazanamamanın öfkeleri hep. Biz yaşama aykırı gitmeyelim dedik inanmadılar. Ne oldu şimdi gümlediler

Evet haklısın ama konuyu da çok dağıtmadan şöyle bir husus var.
Bagger Vance felsefesi gibi araziye uyma meselesi değil, gücün yetiyorsa araziyi uydurma, yetmiyorsa araziye uyma ve gücünün neye yetip yetmeyeceğini çok iyi ölçüp biçip, ona göre, en iyi hareket tarzını belirleme meselesi. Gücünün yettiği yerde hakkını fazlasıyla zayi ettirmeme, yetmediği yerde debelenip daha dibe batmama meselesi. Tabi bu meselenin dalı budağı da çok fazla

nihayet dediğime geliyorlar,  dayanıksız binaların güçlendirilmesine kafa yorulmaya başlanmış demek.
kocaman bir ülkeyi kısa sürede yıkıp depreme dayanıklı yeni bir ülke yapmak  ütopyadır çünkü.
haa,  bu fikir ne kadar uygulanabilirdir?
onu bilenler anlatsın;  ama   ütopyanın peşinden ayrılan birilerinin olduğunu görmek güzel.
benim üç önerimden birisi sismik izolatördü.  devlet belli kattan yüksek ve riskli yapılara  aylık 500 Lira taksitle izolatör  taktırsın.
doğru planlamayla 23 yılda  aştığınızdan çok daha  uzun bir mesafeyi iki yılda aşarsınız.

"karbon elyaf yöntemini İstanbulluların hizmetine sunacağız. Bunun için karbon elyafla güçlendirilecek binaların maliyeti için vatandaşa destek vereceğiz. Güçlendirme bedelini belediye olarak biz ödeyeceğiz, İstanbullular da bunu 3 yıla yayılan taksitlerle geri ödeyecekler. Böylelikle dayanıksız binaların en azından ayakta kalmasını ve ölüm riskinin azalmasını sağlayacağız" dedi. "

https://www.sondakika.com/haber/haber-imamoglu-nun-istanbul-a-uygulayacagiz-dedigi-15655953/

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat