DefenceTURK Imza ve Avatarlari

Başlatan NEMES, 07 Nisan 2009, 18:57:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bak arkadaşım

Bu oRjinal Resim

Resmin Üzerinde 600*200 pixellik bir çerçeveden resim çeker gibi bir bölgeyi seçecek sin önemli olan resmin güzel olan bir bölümünü seçmek resmi sıkıştırırsan basık durur hiçbiryeri güzel olmaz

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Reconnaissance - 26 Haziran 2009, 21:37:42
Bak arkadaşım

Bu oRjinal Resim

Resmin Üzerinde 600*200 pixellik bir çerçeveden resim çeker gibi bir bölgeyi seçecek sin önemli olan resmin güzel olan bir bölümünü seçmek resmi sıkıştırırsan basık durur hiçbiryeri güzel olmaz

Demek ıstedıgını anladım da bende teknık buna musaade edıyor maalesef :D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Reconnaissance - 27 Haziran 2009, 12:35:22
Photoshop mu kullanıyorsun ??

Hayır Daha o sevıyeye gelmem ıcın cok calısmam lazım. Aslında bu konulardan hıc anlamam,  Paint. NET kullanıyorum. Sımdılık ısımı goruyor... Mesajı Paylaş

Olsun Ozaman büyük başarı Photoshop kullanırım Corel Draw X4 kullanırım ama paint kullanamam niyeyse  ;D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Reconnaissance - 27 Haziran 2009, 18:43:35
Olsun Ozaman büyük başarı Photoshop kullanırım Corel Draw X4 kullanırım ama paint kullanamam niyeyse  ;D

Yok aslında bende paint kullanamam. ne photoshop nede corel kullanabılırım. Benımkının adı sadece Paint.net yanı bıldıgımız paintle alakası yok..:D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: REKARNO - 27 Haziran 2009, 20:29:09
Alıntı yapılan: Reconnaissance - 27 Haziran 2009, 18:43:35
Olsun Ozaman büyük başarı Photoshop kullanırım Corel Draw X4 kullanırım ama paint kullanamam niyeyse  ;D

Yok aslında bende paint kullanamam. ne photoshop nede corel kullanabılırım. Benımkının adı sadece Paint.net yanı bıldıgımız paintle alakası yok..:D
Bildiğimiz paintin gelişmiş versiyonu o sanırım.
Sınırsız geri alma filan var. Mesajı Paylaş

Ben Orta Asya'dan türeyen Anadolu'da büyüyen Avrupa içlerine yürüyen Türküm...

Genel olarak parsın uztunde durdum cunku, baktım tank super bıde bunu anlatıcı bı logo olsun, bır gun Z-3 A.P ı yapılırsa benım logom koyulmasın ortalıgı karıstırırım valla  ;D  ınsallah begenmıssınızdır..

NOT: resım
Pars narko terorden calınmıstır  ;D Mesajı Paylaş

Sondan bir önceki modelinde şöyle birşey vardı.

Þimdi bunun yerinde Türk Bayrağı var. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz