Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

http://youtube.com/shorts/N7GHwyQFSPI?si=igkWs1VfQpeSgtoW

Harbiden bu para nereye gidiyor
Bu rakamlarda hizmet götürülemesi ve açlık il sefaletin olması normal mi?

Bir tane daha kaynak vardı bulursam paylaşacağım ordada vergilerin 3te 2 si çalışanlardan olduğunu belirtiyordu. Mesajı Paylaş

http://www.facebook.com/share/p/1ATHdaC3fs/

Bu yazı herşeyi özetliyor muhakkak okuyun derim.

Yalnız dünya çapında 14 milyon yahudi var diyor ben daha fazla diye biliyorum Mesajı Paylaş

Çok da doğru olduğunu söylemek mümkün değil. İşin gerçeği lisans dahil lisans derecesine kadar Türkiye Pakistan gibi ülkelerde eğitim Amerika'ya ve birçok Batı ülkesine göre çok daha iyidir.

Yukarıdaki yazıya dikkatli bakın. Osmanlı dahil, dün ve bugün birçok Asya, İslam ülkesinde de Yahudiler yaşıyor. Bu ülkelerdeki Yahudilerin bilime katkısı nedir peki. Ne Müslüman'ı ne Yahudisi hemen hiçbirinin hiçe yakın katkısı. Evet eğitim önemlidir ama daha önemlisi, sosyolojidir. Eğitilen bireyin, kafasına vurmayan, onu dibe çekmek yerine yükselten, fırsat ve rekabet eşitliği, imkanı sunan, hak edeni ödüllendiren bir sosyal düzen içinde eğitim.

Torpil adam kayırma çantacılık, hoca çantası taşıma, bu toplumlardan fazla bir şey beklemeyin.

Bunun dışında Yahudi Yahudi'yi destekliyor mu, Yahudi bilgi ve birikimini öncelikle Yahudi'ye mi aktarıyor? Sermayeyi kendi aralarında destek ve baskı unsuru olarak kullanılıyorlar mı? Dünyada baskıcı azınlık demokrasisi kurarak ve bu yapıları yaygınlaştırarak Dünya siyasetine yön veriyorlar mı? Bunlar da önemli sorular.

Ama adamlar soyut birçok kavrama, değer yargılarına, değer biçme inançlarına hükmederken çok geride olduğumuzu kabul etmek gerekiyor. Mesajı Paylaş

Hep füzelerden bombalardan bahsediyoruz ama şu günlerde Egede yakın tehdit mevcut , şugüne kadar 550nin üstünde deprem meydana geldi (bugünün tarihi 3.şubat.2025)
Eğer Ahmet Ercan'ın söylediği gibi bu depremler Santorini adasının yanardağının faliyeti nedeniyle gerçekleşiyorsa , bizim kıyılarımız için de çok ciddi tehdit demektir,buna aksaz da dahil.
Milattan önce santorinin patlamasıyla minos uygarlığı yok olmuştur, keza platon kayıp şehir atlantis efsanesini anlatır , bu şehrin de santorini yanardağının patlaması ve meydana gelen dev tsunami neticesinde kaybolduğu düşünülür. Mesajı Paylaş

Aksaz dalga hattında olmayacaktır ancak tusunaminin yaratabileceği gelgitlerin olumsuz etkisi olabilir. Tedbiren, donanma geçici olarak Gölcük, Antalya taraflarına konuşlansa fena olmayabilir.  Mesajı Paylaş

Bu deprem fırtınasının ardından veya yanardağ patlarsa ardından yeni kayalık veya adalar oluşur veya çıkarsa birisi bayrak dikmeyi akıl eder umarım.

(Yüzeye çıkmasa bile deniz tabanında değişmeler, yarılmalar,yeni tümsekler oluşabilir.denizaltıcılarımız için de dsh açısından da hayati bir mesele) Mesajı Paylaş

yaptığım bazı yorumlar görünmüyor sebebi nedir bilen varmı... Mesajı Paylaş

Ege'de Akdeniz'de birçok yerde sular çekiliyor pek hayra alamet değil gibi buna benzer birsürü vide var

Bir diğeri

Mesajı Paylaş

Aklıma internette denk geldiğim bir hadis ve kehanet geldi tekrar aradım ve bulamadım

İddaa şöyleydi

Ege'de deprem olur bu deprem sonrası yeraltı kaynakları ortaya çıkar ve bunun için Yunanistan ve Türkiye savaşır

Nede olsa benim görüşüme göre insan eliyle yazılan şeyler insan ile gerçekleştirilebilir Mesajı Paylaş

Hasan dağı bir kaç senedir tütüyor. Bu sene çevresi kar tutarken koca Nemrut dağında kar tutmadı. Akdeniz'de sular cekiliyorsa, şimdilik bölgede yeraltı yarıklarına dolmuştur. Anadolu ve Ege'de toptan bir hareketlilik var. Santorini tarihte Avrupa'nın en büyük volkanı. Patlarsa yeni adalar, adacıklar oluşturması da mümkün. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz