İRAN SİLAHLI KUVVETLERİ

Başlatan Falcon, 19 Ekim 2010, 20:51:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Trump Putin'den yardım istemiş İran'ın nükleer sorununu çözmek için. Yarın S.Arabistanda ABD-Rusya bir araya gelerek İranı bir şekilde halledecekler.

Mesajı Paylaş

İran'ın yeni balistik füzesi,oreshnik'ten esinlenmiş deniliyor...

Galiba Rusya ve Ukrayna savaşının kaymağını yiyen ülkelerden biri İran. Mesajı Paylaş

İran k.Koreden bu teknolojiyi almaya çalışıyor

R250 roket motoru R36 satan füzesinin motoru.

Sn.Hakan Kılınç en son yayınında buna deyinmiş.Ukraynadaki prof'lar k.Kore'ye yardım etmiş.iran k.Koreden istemiş Rusya engel olmuş,bizde Ukraynadan almak istemişiz ABD engel olmuş..

Bakalım sn.marmara ne biliyor bu konuda. Mesajı Paylaş

http://www.defenceturk.net/iran-ve-ermenistandan-ortak-tatbikat

Molla rejimi adam olmaz, Ermenistan ile ortak tatbikat yapmışlar. Mesajı Paylaş

mesele molla rejimi değil fars milliyetçiliği Mesajı Paylaş

Clash Report TR
@ClashReporttr

İran'ın "Geleceğin Tankı" konsepti: Fallagh

https://x.com/ClashReporttr/status/1914223295756410979

Hiç güleceğim yoktu ama buna gülümsedim. Artık nasıl bir gelecekse.... Mesajı Paylaş

Tüm dünya savunma sanayilerine meydan okumuşlar Mesajı Paylaş

İşte bölgemizde tüm dengeleri değiştirecek o müthiş tank.

Şunu paylaşmaları bile skandal. Eskiden Rus tanklarını allayıp pullayıp kendi tankları diye sunarlardı şimdi geleceğin tankı dedikleri tanka bak tam bir şark kurnazlığı. ;D Mesajı Paylaş

İşte şimdi Amerika bitti.  ;D  ;D

İran aslında haklı. Bayağı bir geride kaldıkları için, onlar açısından bu tankın kullanılacağı zamana daha çok var. O zaman onlar için gelecekte. Gerçi bu belki farklı bir paralel evrende olabilir.  ;D  ;D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Tank demeyelim de; arazi keşif-destek aracı denemesi diyelim. Saatte 100 km'den fazla hızı, paletli yapısı ile ve hafif silahı ile o işi zor arazide yapabilir. (arazi tipi pick-up diyebiliriz). Yanlış görmediysem 2015 civarında 1 adet prototip üretilmiş. Seri üretime girmesi ile ilgili bilgi yok. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz