K2 BLACK PANTHER

Başlatan SKYWOLF, 04 Nisan 2009, 15:03:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Mesajı Paylaş

Leopard2 serisi bundan daha iyi gibi duruyor... Mesajı Paylaş

Bence güzel bir tan inşallah bizim tankta buna benzer bu arada ilk defa bir tankta gözcü kulesi görüyorum başka tanklardada varmı? Mesajı Paylaş

Gözcü kulesi değil o derin su yataklarından geçmek için yapılmış bi aparat şnorkel deniliyor.Þnorkel sistemi modern tanklarda bulunuyor. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: ahmedis - 31 Ocak 2010, 18:49:31
Bence güzel bir tan inşallah bizim tankta buna benzer bu arada ilk defa bir tankta gözcü kulesi görüyorum başka tanklardada varmı?

Sanırsam arkadaşımızın da cevap verdiği gibi bahssettiğiniz derin sulardan geçişi sağlayan şnorkel sistemi. Derin sulardan geçişle kasıt, tankın modeline göre 4-5m derinliğe kadar olan nehirler, göl yatakları vs. Bütün tanklarda bu sistemler kulanılır. Örnek Leopard-2A4

Bknz: http://www.defenceturk.com/index.php?topic=14.10

Mesajı Paylaş

Altay'ın tasarımı buna çok benzermi acaba? Bence çok da benzemesin. Mesajı Paylaş

Büyük oranda XK-2 ye benziyecektir bu arada dünyanın en pahalı tankı sanırım XK-2ler birim fiyatları 8.5 milyon dolar bildiğim kadarıyla. Mesajı Paylaş

LEO2 çok çok daha iyi gözüküyor bana Bu tank tam bir M1A1 ve m1a2 çakması gibime geliyor.Buna vereceğim para ile leo2yi seçerim daha iyiye gelir ama YERLİ MALI olsun her türlü tank olsun yeter bence Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz