TEİ MOTOR PROJELERİ

Başlatan AVCI, 02 Haziran 2010, 15:47:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

P0 zaten uçmayacak bir prototipti. Hatta KAAN için ilk uçuş olarak 2025-2026 tarihi veriliyordu hep. Biz 1-2 sene erken uçurduk çelik kuşumuzu.

P1 ve P2 prototiplerinin üretimi devam ediyor.

Mehmet Demiroğlu sürecin olağan şekilde devam ettiğini ve yıl sonunda KAAN'ın P1 prototipinin uçacağını 2026 başında da (ilk çeyrek içinde) P2 prototipinin uçacağını yine yakın zamanda söyledi.

Motor projesinin de hızlandığı artık malum. Akşit Hoca ilk çalıştırma için önlerinde artık uzun bir zaman olmadığını söyledi. Yani TF35000'de hızla ilerliyor gibi görünüyor.

P0 muhtemelen diğer testlerin yoğunluğu nedeniyle 3. Uçuşu henüz yapmadı. Çünkü ana uçak olmadığı için diğer testlere yoğunlaştılar belli ki.

Ben projede bir gecikme olduğunu sanmıyorum. Bu proje için yakında Avrupa'dan ciddi ortaklık teklifleri geleceğini düşünüyorum. Başta İtalya ve İspanya olmak üzere KAAN'ı isteyeceklerdir. Mesajı Paylaş

Bu sefer sn.merzifonlu hocama katıldım dediklerinin tamamına

Çünkü ABD bize muhtaç gibi veya benzeyen bir cümle kullanmamış😁😎 Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 23 Mayıs 2025, 14:15:09Çünkü ABD bize muhtaç gibi veya benzeyen bir cümle kullanmamış😁😎

Aşkolsun, ne zaman öyle bir şey yazdım? ABD bize muhtaç değil. Muhtaç olması için, Çin'den çok sağlam bir darbe yemesi lazım. ABD o anlı şanlı Pasifik Donanmasını yitirecek mesela. Çin Hükumeti de sırf eğlence olsun deyu, Japon İmparatorunu "mezelik tarator" falan yapacak vs vs.

--------------------------------------------------------------------

O durumdaki bir ABD'ye yardım eder miyiz? Bence o da belli değildir. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz