Milli Piyade Tüfeği Projesi

Başlatan Þahinbey, 09 Şubat 2010, 10:54:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bence çok güzel hareketler bunlar  ;) Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

???
Yukarıdaki çizimlere benzemiyor..

Namlu güzel ama genel olarak idare eder...değil mi? Mesajı Paylaş

yha arkadaş ne piyade tüfeğiymiş acaba lazer burstfire gatling granede launcher karışımı bişeylermi yapıyorlar. Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Alıntı yapılan: hawkerx - 01 Aralık 2010, 22:42:15
yha arkadaş ne piyade tüfeğiymiş acaba lazer burstfire gatling granede launcher karışımı bişeylermi yapıyorlar.

Harbi arkadaş. Bu ne biçim iştir koskoca ülke bir tüfeğin altından kalkamadı. Eğer yine çakma tasarım çkarırlarsa küfür edeceğim yani. Ya da çakma tasarım yapacaklarsa da bari iç mekanizmayı özgün yapsınlar. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: EfsaneAsker - 01 Aralık 2010, 22:48:59
Alıntı yapılan: hawkerx - 01 Aralık 2010, 22:42:15
yha arkadaş ne piyade tüfeğiymiş acaba lazer burstfire gatling granede launcher karışımı bişeylermi yapıyorlar.

Harbi arkadaş. Bu ne biçim iştir koskoca ülke bir tüfeğin altından kalkamadı. Eğer yine çakma tasarım çkarırlarsa küfür edeceğim yani. Ya da çakma tasarım yapacaklarsa da bari iç mekanizmayı özgün yapsınlar.

gene [Ç]alıntı birşey çıkarsa o tüfeği alır ilk ben onların üstünde test ederim tabi çalışırsa tutukluk yapmassa :D Nede Olsa mkek :D Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Bizim tüfeklerin en gençleri benden büyük olunca tutukluk yapmaması imkansız oluyor :D. Tüfek evlenseydi dede olurdu şimdiye :). Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: EfsaneAsker - 02 Aralık 2010, 12:10:10
Bizim tüfeklerin en gençleri benden büyük olunca tutukluk yapmaması imkansız oluyor :D. Tüfek evlenseydi dede olurdu şimdiye :).
o tüfekler yeniykende tutukluk yapıyordu ,  ilk geldiklerindede aynı sorun tüfeklerde  mevcuttu , yani  bizim tüfeklerin  sorunu ilk üretiminden kaynaklanıyor
askerde 1969üretimibir ak-47 ile 6 asker arka arkaya  60 tane mermi attı  1 tane tutukluk yapmadı  ama acemi birliğimde  g3 ile 3atış yaptım  2 tanesi patladı  1 mermim patlamadı  sonra değiştirdik 3 atışı o şekilde tamamladım   sorun yaşta olsa ak47 lerde g3 lerden genç değil. Mesajı Paylaş

slm bu silahi nezaman birliklerde gorebilecegiz?saygilar Mesajı Paylaş
Özgürlük için Pardus...

82 yılın
Alıntı yapılan: enes38 - 03 Aralık 2010, 17:02:24
Alıntı yapılan: EfsaneAsker - 02 Aralık 2010, 12:10:10
Bizim tüfeklerin en gençleri benden büyük olunca tutukluk yapmaması imkansız oluyor :D. Tüfek evlenseydi dede olurdu şimdiye :).
o tüfekler yeniykende tutukluk yapıyordu ,  ilk geldiklerindede aynı sorun tüfeklerde  mevcuttu , yani  bizim tüfeklerin  sorunu ilk üretiminden kaynaklanıyor
askerde 1969üretimibir ak-47 ile 6 asker arka arkaya  60 tane mermi attı  1 tane tutukluk yapmadı  ama acemi birliğimde  g3 ile 3atış yaptım  2 tanesi patladı  1 mermim patlamadı  sonra değiştirdik 3 atışı o şekilde tamamladım   sorun yaşta olsa ak47 lerde g3 lerden genç değil.

78-82 yıllarında askerde değildim valla :D. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: lleo - 03 Aralık 2010, 17:09:02
slm bu silahi nezaman birliklerde gorebilecegiz?saygilar

Bunun cevabını MKE bile bilmiyor be kardeş. Bizim gibi sende bekleme odasına geç ve bekle Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz