TF-2000 PROJESİ

Başlatan Hawkerx, 21 Ocak 2010, 13:29:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

En son beklediğimiz sayı 4+2 idi sanırım.

Acaba +2 opsiyon yerine tf-2000'in sadece s band aesa radar, 32-48 vls'li (vasattaki 48'li lançerin olduğu section olmayan hali) daha ekonomik bir flight 2 modelinden +4 adet mi üretsek. Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Benim fikrim sn Battlestar 4+2 şeklinde tf2000 üretmek

Dediğiniz lite şekilde tf2000 ise milgem 3 veya Tf4500-5000 şeklinde 4-8 adet gemi üretmek Mesajı Paylaş

Daha önce 7 adetlik bir üretim fikri vardı. Ben bunu; Anadolu ve muhtemel Trakya uçak gemisi ile birlikte hareket edecek 2 filotillaya 2'şer, 3 filotillaya da 1'er adet olmak üzere karma filotilla yapısı olarak yorumlamıştım. Galiba öyle olmayacak. Mevcut 4 adetlik Ada'lara ilaveten 4+4 İstif fırkateynle 3 filotilla oluşturulacak. modernize 4 Barbaros'a ilk etapta 4 adetlik TF-2000 eklenip harp filosu teşkilatı tamam olacak. Bu senaryoda 2. paket İstif'ler modernize olmayan Gabya'ları hizmet dışına alacak. 2. paket TF-2000'ler ise ileride Barbaros'ları hizmet dışına çıkarır.

Ek olarak; Ada'ların (kuvvetlendirilerek) kademe kademe Yavuz'ları emekli edeceğini (2'si test filoya verildi.), 10 adetlik açık deniz karakol gemisinin ise 2 korvet filotillası olarak Burak'ların ve Yavuz'ların yerine geçen Ada'ların yerini alacağını düşünüyorum.

Yapabilirsek gayet yetenekli ve yeterli bir donanmamız olacak. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz