(Hisar A-O)Alçak-Orta İrtifa Hava Savunma Füze Sistemi Projeleri

Başlatan kosavalı1989, 27 Nisan 2009, 22:11:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anıl Şahin
@anilsahinST

Gizlilik sebebiyle irtifa açıklanmıyor ancak bu test, deniz tabanlı hava ve füze savunma kabiliyetimiz açısından çok önemliydi.

Hedef uçak Banshee, çok alçak irtifada vuruldu.

Böylelikle HİSAR-D RF; İHA, uçak ve helikopter gibi hava hedeflerine ilaveten Sea-Skimming yapan gemisavar/seyir füzesi gibi hedefleri önleme yeteneğini de ortaya koydu.



https://x.com/anilsahinST/status/1986052661896966411
Linkback: Ynt: (Hisar A-O)Alçak-Orta İrtifa Hava Savunma Füze Sistemi Projeleri

Bir önceki atışta daha fazla görsel vardı füze tıpkı şahin gibi top attack yapıyordu...

Burda ise sanki aynı irtifadan yaklaşıp kafa-kafaya vurmuş gibi


Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat