Rusya-Ukrayna Kırım Krizi

Başlatan Attila, 28 Şubat 2014, 08:04:07

« önceki - sonraki »

Osman Pamukoğlu ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#4500
Alıntı yapılan: marmara - 15 Ağustos 2025, 17:09:41
Alıntı yapılan: putty - 15 Ağustos 2025, 16:32:31Trump'ın ayağına gitme kısmı ne olacak

Tam tersine Trump misafir etmek için çağırdı, hem de eski Rus toprağı Alaska'da ağırlamak için ikna etti.
Şimdi ise önüne kırmızı halı döşeyecek ve bizzat kendisi karşılayacak.

Trump Putin'i dengi olarak götüyor, hiç bir batı liderini dengi olarak görmez.

Putin Alaska'yı istemez, fazntezi. Ruslar razı olarak kendileri teklif ederek satmıştı İngiliz tehditinden dolayı.

Dereyi görmeden paçayı sıvamayın Sayın Marmara...

Trump'ın böyle yağlayıp telef ettiği çok lider var...

Putin hâlâ 3 sene önce dediği " Ukrayna bizim parçamız , Ukrayna Rus'tur. Batı Rusya yönüne 5 genişleme gerçekleştirdi, Batı bizi kandırdı , SSCB cart curt" geyiklerine devam ederse Trump silahlarını çeker ....
Linkback: Ynt: Rusya-Ukrayna Kırım Krizi

#4501
İyi de Trump şu ana kadar kimin önüne kırmızı halı döşeyerek bizzat kendisi havalimanında karşılamış? Macron, Erdoğan? Trump'a göre bunlar dengi değil, onları Washington'a çağırır ve Beyaz Sarayında karşılar, havalanına gitmez.

1 hafta önce Witkoff Moskova'ya geldi ve Trump'ın isteklerini iletmişti. Putin Donbass'ın tamamını istedi ve karşılığında barış antlaşması imzalayalım demişti. Trump tamam görüşelim, gelin ortak noktada buluşalım Alaska'da. Ben 5500km, siz 7000km uçarak gelin ve sizi misafir edeyim diyerek Putin'i ikna etti. Sen gel Washingon'a dediği anda Putin asla bu teklifi kabul etmeyeceğini bildiği için ortak bölgeye çağırdı, bir nevi ABD-Rus sınır bölgesine.

Putin'in Tu-214PU ile Alaska'ya uçuşunu 163 bin kişi flightradar ile takip etmişti. Haberlerden Putin uçağı indi derken o uçakta yok olduğu ortaya çıktı. Herkese, ABD tarafına bile ben şu uçaktayım deyip  gazetecileri ve yardımcılarını göndermiş. Tam bir KGB ajanı.

Kendisi jetler eşliğinde hala havada...


Kırmızı halıyı döşemeye başlamışlar ve yanına 4 adet F-22 koymuşlar karşılamak için.
ABD düğün hazırlığı yapıyorlar tarihi görüşme için.

Putin'i hangi ve ne kadar jet eşlik ettiğini biliyormusunuz...



#4505
Alıntı yapılan: Denizci16 - 15 Ağustos 2025, 22:11:13Su57'ler mi eşlik etmiş?

Evet, Su-35 ve Su-57'ler ABD hava sahasına kadar eşlik ettiler, sonra 2 adet F-22 eşliğinde uçuşunu devam etmişti. Transponder kapalı uçtu, flightradardan takip edilemez, son anda iniş öncesi açtı.

Trump havalimanında karşılamış.



#4506
Trump show kısmını iyi becermiş, Putin'e selam uçuşu yapan B-2 ve onu eşlik eden 4 adet F-35


Bence Posta koymuş....

 Altına kırmızı halı üstüne B52,havuç sopa işte yahu,nerede görsem tanırım...

Alıntı yapılan: KARACI - Bugün, 00:57:31Altına kırmızı halı üstüne B52,havuç sopa işte yahu,nerede görsem tanırım...

Sayın Marmara'ya göre ise selam uçuşu🤣🤣🤣
Putin'e gözdağı vermiş işte...
Ayva'yı yedi Putin. Ters köşe yapmış Trump


Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz