FETÖ

Başlatan EfsaneANKA, 15 Temmuz 2016, 23:50:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#350
Alıntı yapılan: serkan1976 - 15 Temmuz 2025, 10:57:56Şu Ali Koç'a da kayyum atasalar  da kurtarsak Fenerbahçe'yi...

Fenerbahçe kurum olarak diktatörlük anlayışı olan külüp. Taraftar olarak yaşlanmış Aziz Yıldırım gelsin bizi uçurur mantığı var, sanki yönetecek insan kalmamış. Galatasaray 1 sene şampiyon olamasın peygamber başkan olsa bile hemen gönderirler, hatta bir kaç sene kapıdan içeri almazlar. Galatasaray'da kurumsal gelenği var, liseli olur veya başkası başarı odaklı yönetim sistemi var. Fenerbahçe'de hep başkaları suçlu, o sene bu sene, yapı, herkes bize düşman, hakem ve federasyon suçlu gibi saçma sapan düşünce var, ne yazık ki bazı taraftarı da buna inanıyor olması. Kafa yapısı değişmedikçe Fener 4. yıldızını takmadan cim bom 6. yıldızını takacak.
Linkback: Ynt: FETÖ Mesajı Paylaş

 Tabii ki takarsiniz,sekizinciyi bile takarsiniz.Oksatacak yanak mı biter sizde..
 Devran elbet döner merak etmeyin. Mesajı Paylaş

#352
 Futbol goygoyunu uzatmadan konu basligi ile alakali birsey yazip cekileyim.Türkiye'de F tipi ile alakali hicbir operasyon yapilmayan ender kurumlardan biridir TFF. 30 yildir orada oturan adamlar var,mıh gibi çakılmıslar söküp atabilen yok! Federasyon  ve alt kurumlarinin baskanlari degisiyor,kulup baskanlari geliyor gidiyor,futbolcular emekli oluyor ama ne hikmetse bu adamlar ceyrek asırdır oralarda takılıyor.Ne diyelim ?
 "Bu isin sonu neye varır bilmirim,sen devletsin sen bilirsin,gayrı hükmü sen ver kurban,suç kimde?"
 -Kibar Feyzo / Kemal Sunal Mesajı Paylaş

15 temmuz olunca aklıma tankın altına yatıp yaralanan farum arkadaşınız gazi Sabri geldi ne oldu ona. Bir ara tedavisine ilgisiz davranılıyor diye kızıp yazılar yazmış bazı şeyleri iade etmeye kalkmıştı sonra forumlarda cemiyetimizden kayboldu gitti. Nerde ne durumda acaba kolu nasıl bilen gören varmı. Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.


Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz