F-35 Müşterek Taarruz Uçağı Projesi

Başlatan Felix, 22 Mart 2009, 00:38:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

F-35 LERİN İPTALİ DURUMUNDA ALTERNATİF ALINABİLECEK UÇAKLAR!

Gripen NG
16 (16.8%)
EF-2000 Tranche3
45 (47.4%)
Rafale
11 (11.6%)
SU-35
13 (13.7%)
MİG-35
4 (4.2%)
SU-57
21 (22.1%)
JF-17 Block3
11 (11.6%)
FC-31
11 (11.6%)

Toplam Oy Verenler: 95

İsrail ABD nin telkini ile Lavi projesinden feragat ederken gelecekteki ABD uçaklarını aldığında bu imtiyazı almayı pazarlıkla kabul ettirdi sanıyorum. Aksi halde İsrail ABD ye rakip büyük bir uçak tedarikçisi olacaktı 
Linkback: Ynt: F-35 Müşterek Taarruz Uçağı Projesi
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Bomba haber abd büyükelçisinden geldi.

Abd büyükelçisine göre S400'ler kapanmış. Sadece mülkiyet sorunu kalmış. F-35 kararı 4-6 ay içinde çözülecek diyor.

Muhtemelen temmuz başında ankarada yapılacak olan nato zirvesine yetiştirecekler.

https://www.cumhuriyet.com.tr/dunya/tom-barrack-tan-turkiye-aciklamasi-f-35-ler-icin-tarih-verdi-2475305

Yıllardır o uçaklar gelecek diyen birisi olarak burada tahminin aslan payı sizindir Mehmet bey! Olduktan sonra değil,öncesinde bilenlere saygı..

Amerika ile anlaşma yapıldı belli ki. Yeni dünya düzeninde

Avrupa + Çin beraberlikleri gittikçe artıyor
Amerika + Rusya ? gibi görünüyor. Şu anda Amerika, Rusya'yı kontrol etmek için baskı yapıyor gibi görünüyor.

Türkiye'nin kazanımları çok bariz artıyor son 1 senede. Somali, Sudan, Suriye başta olmak üzere görünüyor.

Henüz bazı şeyleri okumakta zorlanıyorum ama bana bu komplo teorisi mantıklı geliyor. İngiltere'yi mesela anlayamıyorum. Bariz ABD ile gerginler ama nasıl oluyor da Türkiye'ye uçakları veriyorlar. Belki de kısmi bir desteğimiz olacak. İkinci Dünya Savaşı'ndaki gibi tarafsız olacağız bilemiyorum ama bir şeyler dönüyor. Bir şeyin ödülü bunlar.

Lütfen sn.karacı bende aynı şeyi yazdım ilkbaş İsrail'e verir 10 yıl sonra bize verir diye

Fakat bize vermeden önce Nasreddin Hoca'nın kızını suya göndermeden önce,testi'yi kırmasın diye ilkbaş dövmesi gibi bizi döver ondan sonra verir demiştim.
Herşey kızılelma için

F35 ile ilgili karamsar paylaşımların havalarda uçuştuğu yıllarda ben ta 2023'ten beri hep aynı şeyi yazıp durdum.

"biz istersek F35'i alırız ve 2030'a kadar ABD ve Türkiye arasındaki tansiyon 10 üzerinden 8 seviyesinden 10 üzerinden 4 seviyesine düşecek"

kehanetlerim epeyi tuttu.
buradaki paylaşımlarımın kıymetini bilmeli forumdaşlar.

https://www.defenceturk.com/f16-modernizasyonu-t1002.900.html

Ufak bir duzeltme yapayım oyleyse,bu forumda çok eski sayılmam ben,cok daha eski ve diger forumlardan takip ettigim bir arkadaş kendisi.Elbette birçok kisi savunmustur bu gorusu,degerli goruslerinize haksızlık etmek istemedim.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat