Kamyona Monteli Modernize PANTER Obüsü

Başlatan SKYWOLF, 19 Haziran 2018, 08:35:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nasıl yani zamanı da 155 mm panter ne idi?
Fırtına ne? 155 mm

Yoksa lisanssız çekili 155 mm toptan mı bahsediyorsun?
Linkback: Ynt: Kamyona Monteli Modernize PANTER Obüsü
Herşey kızılelma için

Fırtına zaten Kore K9 onu biliyoruz
Panter ise Singapur üretimi FH2000 ile bir alakası var ama bu lisans mı mühendislik desteğimi orası belli değil ama köken olarak ona dayanıyor. Bunlar o zamanlar konuşuluyordu ben Tayvan diye anımsadım ama Singapurmuş.  Bu topların yapıldığı zamanda zaten bizim 155 mm kendi topumuzu geliştirme mecalimiz hayal gibiydi. 105 mm taşınan topu bile çok sonrasında yakın zamanda nasıl tantana ile ürettik

Biz bu kendinden motorlu çekili topu pek haz etmedik galiba onu kamyona koyduk şimdi onları konuşuyoruz. Artık zamanı geldi bir tane Türk tipi 155 mm çekili top yapmamız lazım sonra onu yine kamyona da koyarız. Bu toplar ana silahtır bunları ürün gamında bulundurmadan silah tedarikçisi ülke olunmaz. Belki ihtiyacımız yok ama ürün gamında olmak zorunda

Singapur FH2000

Panter
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Arpan işte o senin dediğin yerli ve milli olan top. Yazdım yukarıda.  Prototip testleri devam ediyor.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat