Milli AESA uçak üstü radar projesi

Başlatan AVCI, 19 Mart 2014, 20:28:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı YapKısaca Radarın tam kapsite kullanılması için

Görev bilgisayarı
Elektrik gücü
Soğutma

Bu çalışmalar, radarı geliştirme çalışması kapsamında değil mi? Radar geliştirme projesiyle birlikte o radarı çalıştıracak sistemlerin de aynı anda geliştirilmeye başlanması gerekmiyor mu?
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Özgür projesinde

Milli görev bilgisayarı var fakat yenibir enerji üretecek sistem var mı bilmiyorum

http://x.com/ogzhn_uyg/status/1897175634016919670

Bu radarın ecs's

4.5 kilowat gücünde ve 300 watt enerji tüketiyor

Yani eski hava soğutmalı sistem yenilendi

An/apg83 ile bizim muradı kıyaslarsak

Bizim Murad;
 T/R modül gücü 20 watt
 maksimum radar yayın gücü 20 kw
Yarı iletken teknolojisi gan
Sıvı soğutma

An apg83;

T/R modül gücü 10 watt
Maksimum radar yayın gücü 10.2 kW
Yarıiletken teknolojisi gaas

Bizim Murad her alanda üstün gözüküyor.

Aslında viper ve özgür2 ile arasındaki görev bilgisayarlarının işlemci gücünü bilsek dahada bazı şeyler netleşir

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat